Tak co žáci, a žačky, že jste se náramně (!) těšili do školy Zase se tam nudit, dělat co se vám nechce s tou doměnkou, že to za 2-3 dny zapomenete...
Upravil/a Honzas4400 dne 01.09.2011 08:19
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Jste blázni střední je nejlepší část vašeho života. Do prváku sem šel jako slušný hošík, během prváku jsem našel nový kámoše za který bych dal ruku do ohně, v druháku jsem začal zatahovat školu, denně sme chodili do kina, hospody, jentak kecat, ve třeťáku mě vyhodili z gymnázia kvůli 4 měsíční absenci, třeťák jsem pohodlně zopakoval na soukromý manažerce a ve čtvrťáku jsem zase do školy vůbec nechodil, nanejvýš 1 týdně na pár hodin. Pololetí jsem vždy zakončil doklasifikací zhruba +- 10 předmětů a na krásno udělal maturitu. Prostě nějaký 3 roky prázdnin se zajímavejma lidma, v alkoholovym opojení....teď jak blbec chodim denně do práce, na kamarády čas nemám, nemám čas defakto na nic - zlatá škola.
Strasak napsal:
Jste blázni střední je nejlepší část vašeho života. Do prváku sem šel jako slušný hošík, během prváku jsem našel nový kámoše za který bych dal ruku do ohně, v druháku jsem začal zatahovat školu, denně sme chodili do kina, hospody, jentak kecat, ve třeťáku mě vyhodili z gymnázia kvůli 4 měsíční absenci, třeťák jsem pohodlně zopakoval na soukromý manažerce a ve čtvrťáku jsem zase do školy vůbec nechodil, nanejvýš 1 týdně na pár hodin. Pololetí jsem vždy zakončil doklasifikací zhruba +- 10 předmětů a na krásno udělal maturitu. Prostě nějaký 3 roky prázdnin se zajímavejma lidma, v alkoholovym opojení....teď jak blbec chodim denně do práce, na kamarády čas nemám, nemám čas defakto na nic - zlatá škola.
přesně tak, střední škola jsou takový prázdniny.. na maturitu jsem se ani neučil a dal jsem jí taky teď pořád chodit do háku a skoro nemám čas na přítelkyni a na pc moc taky ne...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.