Jenže já mám pevnost hlídanou stovkou kušířů, nebo kušistů nebo jak to bylo (říkejme jim kušátoři, to mě vždycky napadne jako první), dvoustovkou lukostřelců a kolem chodí přesně 15482 paladinů (a taky je tu jeden vzteklej ork co by měl omezit kafe)
co jsou kušníci proti spitfirům?
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Jo, ale jsou tu i automatický střelný věže s Gyroskopem pro přesnou střelu s nejnovější umělou inteligencí a naprogramovány na střelbu na spitfirům (a nezapomínej ještě na toho orka, právě si dal sto šedesátej pátej hrnek kafe a má v ruce kladivo)
Nepřežiješ, protože překafenej ork má v ruce Mjolnir protože je to kámoš normálního Thóra a ten mu to kladivo půjčil a ork mu ho ještě nevrátil. Vyběhl ven z hradeb a všechno ti porozbíjel. Nezahrávejte si s kofeinem! A seš přidanej u automatickejch věží jako nepřítel, takže máš smůlu (<- představ si že se klepe hyperaktivnovství, má v ruce mjolnir a kýbl kafe v ruce. Takhle vypadá můj ork )
Pche ..nějaký Spifiry..já na vás pošlu 6 milionů nasraných králíčků Duracell a ti vám vypráskaj kůži ! bacha na ně ! Z tý energie se zcvokly a zčervenali jim oči a mají jediný cíl...Dobýt kopec
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já vám dam BAN a je to
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.