Pokud máte někdo zájem, hraju s kamarádem už nějakou dobu takže hledám tak další dva lidi. Hrajeme po hamachi, případně přez gamespy protože nemáme originál hru. Hrajeme skoro všechno - PvP, challange i mise. Já sám hraju za Summonera a kamarád Squira, zatím sme lvl 54 a 53, rychle se to zvyšuje ale klidně vám pomůžeme nás dohnat. Právě teď hrajeme na patchi 7.35b a někdy teď by měl vyjít další patch. Máme všechny DLC. Pokud máte někdo zájem a nemáte všechny DLC nebo náš patch, napište sem a připíšu sem návod jak to všechno sehnat.
Upravil/a Tial dne 01.06.2012 00:43
Wabbajack him!
hRDLA napsal:
Jo, to mi koupil kámoš. Chvíli jsme to hráli (asi lvl 20), ale nějak mě to omrzelo. I když musím říct, že je to povedená hra, originální a chytlavá.
Poslední dobou tam začaly dost přibývat patche, DLC (classy, mapy...) takže já se u toho ani tak nenudím jako dřív. Hlavně za to všechno nemusim postupně platit na steamu.
Wabbajack him!
Kup si originál a o hráče nebude nouze
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Honzas4400 napsal:
Kup si originál a o hráče nebude nouze
Ne díky, je to na mě moc předražený a ano je to tím že je tam už 22 DLC a každé z nich je od 1 do 3 eur + zálkadní hra 11 euro. Takže celkem to stojí asi 56 euro což je dražší než většina her po vydání. Maximálně si počkám až bude nějaká hodně hodně výhodná sleva třeba tak za půl roku kdy už tam nebude možná vycházet tolik DLC.
Wabbajack him!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.