No výborně. Opravdu skvěle.
Hele kámo, tady je pár lidí, kteří to nechtějí vidět kvůli spoilerům. A ty jsi je teď všechny napsal. Jseš borec. Opravdu. Hlavně, že jsi mně dokázal, že máš pravdu...
Parrot napsal:
V tom traileru prakticky žádný spoiler není....
Já tam teda spoilery vidím
Ten jeho proslov na začátku (přeložila jsem to):
Našel jsi naši pevnost, vrátil jsi mi dceru...
V tom už nějakej ten spoiler je. Musíš nejspíš potkattu dceru a ta tě požádá jestli by jsi jí nepomohl se vrátit domů. A taky v tom bude hrát nějakou roli elder scroll protože tam ta ženská má na sobě svatební oblečo (DB quest) a na zádech elder scroll. Taky se dá vypozorovat že upíři chcou ovládnout svět (nejspíš další frakce, jako legie a stormcloakové)
No Spoilerů je tam až až
No tak bohužel jsem si přečetl tvůj příspěvek a teď vím všechno. Fakt dík
hoodně hustý a jak tam byla a říše jak tu někdo napsal není to opravdu sféra nějaké temné daedry? třeba namiri ?? jestli to je úplná blbost tak se omlouvám
OH MY GOD!!!
Konečně ty kuše a že bych se poprvé natrvalo stal upírem?
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Tak to bude hodně luxusní DLC ale já nechci bejt upír radši bych je vyvraždil nejlépe dřevěnym kůlem do srdce a ne abych plnil příkazy nějakýho po....ýho upíra co si myslí že je boss.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.