Aha, díky Já TESV online hrát nebudu, blbý co? Jinak jako jo, může to být pěkný ale mě to na tu hru nějak nepadne, takže jak už jsem říkal, nelíbí se mi to
Reject napsal:
Aha, díky Já TESV online hrát nebudu, blbý co? Jinak jako jo, může to být pěkný ale mě to na tu hru nějak nepadne, takže jak už jsem říkal, nelíbí se mi to
Já něřikal že to budeš hrát a nebude to TESV Online ale TES Online
Reject napsal:
Já něřikal že to budeš hrát a nebude to TESV Online ale TES Online
Tak se na to těším, až jsem si koupil Uncharted Trilogy a Medieval 2 total war . Doufám, že to nesklame... takhle, mě určitě ne, jelikož jsem dost tvrdohlavej a když si řeknu, že mě něco bude bavit, tak mě to prostě bude bavit.
hRDLA napsal:
Tak se na to těším, až jsem si koupil Uncharted Trilogy a Medieval 2 total war . Doufám, že to nesklame... takhle, mě určitě ne, jelikož jsem dost tvrdohlavej a když si řeknu, že mě něco bude bavit, tak mě to prostě bude bavit.
To je správnej přístup! Tahle technika ještě nikdy nezklamala ale dělám to taky už jenom abych kámoše přesvědčil, že je to opravdu dobrá hra... A řeknu vám, to je potom psychologickej proces - člověk jim to nenutí, jen oni vidí jak si to člověk užívá a hned to chtěj taky hrát
Tak na to se hodně těším a jde vidět,že budete moct hrát buď za upíry nebo proti nim.Jak jsou tam ty ukázky chvilku upír a pak člověk s kuší co zabíjí upíra.Já budu určitě s upíry doteď jsem za ně chtěl hrát,ale přinášelo to málo výhod a spíš ti to snížilo resistence.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.