hRDLA napsal:
Zdar, chtěl bych založit téma, pro ty co hledají určitou hru nebo spíše mají nějaké požadavky a chtějí se optat, jestli nějaká taková hra existuje.
Já bych začal: Chtěl bych něco mezi S.T.A.L.K.E.Rem a Falloutama. Strašně se mi líbí ta atmosféra ve Stalkerovy, ale příde mi, že jo takové jen o těch questech, že nic nikde nelze najít, jen získat od lidí. To ve Falloutech se vám všude válí spousta neužitečného šrotu, ale zase mi přijdou takové nerealistické a ta atmosféra není takové ,,dýchající". Existuje vůbec nějaká taková hra?
Počkej si na Wasteland 2. Jednička je prý předchůdce Falloutů.
Parrot napsal:
Zkus Hellgate : London. Dost dobrá ( a dost stará ) hra !
Pět let není zase takový stáří
V podstatě je to mladší než Oblivion... Takže přežít se to rozhodně dá, i když je člověk docela dost vysazenej na grafiku
Hellgate: London ze je stara hra? Asi ano, ale iba v pripade ze Crysis, BioShock, CoD 4 a Stalker su stare hry. Co urcite nie su. A uz vobec nie graficky.
Ach to bol rok 2007, jeden z najlepsich rokov v historii PC hier. Tolko skvelych titulov vyslo
Upravil/a Tib3rian dne 30.05.2012 05:26
Tib3rian napsal:
Hellgate: London ze je stara hra? Asi ano, ale iba v pripade ze Crysis, BioShock, CoD 4 a Stalker su stare hry. Co urcite nie su. A uz vobec nie graficky.
Ach to bol rok 2007, jeden z najlepsich rokov v historii PC hier. Tolko skvelych titulov vyslo
2006 -2007 byli nejlepší... pak už to stálo za prd. Max. 2 dobré hry za rok :-/
Parrot napsal:
Zkus Hellgate : London. Dost dobrá ( a dost stará ) hra !
Pět let není zase takový stáří
V podstatě je to mladší než Oblivion... Takže přežít se to rozhodně dá, i když je člověk docela dost vysazenej na grafiku
Neznáte něco ve stylu WoW ? ne 4story, ne Metin a podobné sra*ky. Za wow se mi platit měsíčně nechce (rodiče by ani nedovolili) a na ilegal hrát nehodlám. Když tak díky
nevím ale budou Guild Wars 2 (ale nevím jestli nebudou placený) jinak já docela dlouho vydržela u Talisman Online, hrála jsem za krotitele abych mohla mít pety, je to anglicky, ale zdarma
Tak to jo Tak se připravte (jestli mi rodiče dovolijou to koupit) že přichází novej Necromancer (btw taky jste někdy přemýšleli jestli kdyby se Necromant jmenoval Phill, lidi by mu říkali Nekrofil? Já docela často)
Mopidu napsal:
Tak to jo Tak se připravte (jestli mi rodiče dovolijou to koupit) že přichází novej Necromancer (btw taky jste někdy přemýšleli jestli kdyby se Necromant jmenoval Phill, lidi by mu říkali Nekrofil? Já docela často)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.