Mě ale přišla na pomoc moje další postava. Khajiit Volverine a ten odfusnul Esberna kamsi do tentoček, čornul mu kliku ze zadní kapsy kalhot (jak ji nemohl najít?) a já jsem venku
Volverine je taky vlkodlak a všechny vás shodil dolů. Teď musíte šlapat nahoru a Khajane s Volverinem odešli na vršek koce vztyčitvlajku.Už je ale pozdě Volverine musí dóm a tak jsem tu užjen já
jenze to uz sdola kricim FUS RO DAH ...a sfuklo ta aj s vlajkov naspet do Elsweyr ....a kedze hrdla je redguard a ja mozem pouzivat vsetky 4 nohy budem tam prvi a kopec je muj ...
Jenže i v Elsweyeru je nějaká hromadná městská a meziměstská doprava a už si to k vám Frčím v kouzlypoháněným autobuse plným tlustých turistů!!! Budu tam tak za 5 min (protože je to KOUZELNÝ autobus)
A Volverine ještě nesešel z kopce a už si to řítí zpět na vrchol ve své vlkodlačí podobě, takže je i rychlejší než ty.
Já ho vyhledal,srazil jsem tě z něj(ty ses zabil,pomocí FUS-RO-DAH) a já si ho ponechal protože ho nikdo nechce.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jenže jsem dopadla do měkkého sněhu a ten kopec chci. Tak jsem vyfusla (nebo vyflusla ) Clear Skyes a to mě tě z oblohy vyčistilo. Pak se odfusnout nahoru a KOPEC JE MŮJ
Ale ještě předtím si si neuvědomila že kopec tam už není...(je můj v neznámu)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.