Jednoznačně luk, na dálku i zblízka je to má nejlepší zbraň a když někdo chce otravovat tak pořádně punch him in face ;D ( jsem khajiit, koupenej perk na telzkou zbroj že dávám i bezezbraně rany a rukavice daedric s enchantem na mlácení)
Jednoručky,pravý nord se štítem a sekerouale své oblíbené ani nemám.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
Jednoznačně luk, na dálku i zblízka je to má nejlepší zbraň a když někdo chce otravovat tak pořádně punch him in face ;D ( jsem khajiit, koupenej perk na telzkou zbroj že dávám i bezezbraně rany a rukavice daedric s enchantem na mlácení)
a jakej pouzivas luk ?? daedricky ? nebo slavici ?
Mopidu napsal:
a jakej pouzivas luk ?? daedricky ? nebo slavici ?
luků těch já mám víc. Mám daedrický kdyby šlo do tuhého, ebonitový když plním quest, skleněný když se jen tak bavím. Na žádným z nich není enchant a používám steel nebo orcich arrows
Mopidu napsal:
Já jsem tu asi jedinej lučišníko-zloděj co má haevy armor, co ?
Vím že se to k sobě moc nehodí ale když vypracujete plížení tak je to pohoda.
Taky to mám takhle... vzal jsem si vzor z Aely
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Mopidu napsal:
Já jsem tu asi jedinej lučišníko-zloděj co má haevy armor, co ?
Vím že se to k sobě moc nehodí ale když vypracujete plížení tak je to pohoda.
Taky to mám takhle... vzal jsem si vzor z Aely
to já jsem nějak nemohla přežít začátky tak jsem přešla na haevy a už mi to zůstalo
U mě vítězí magie. Původně jsem chtěl hrát za Vznešeného elfa, ale vzhledem k jejich postavení ve Skyrimu si tuto rasu zvolím už snad jen při znovuhraní Oblivionu. Ve Skyrimu je jasná volba Breton....
Včéra jsem rozehrál novou postavu ... opět lučištníka, jsem Nord. Zatím mám Level 17 tuším ... Časem plánuju rozject si něco jinýho, s jiným zaměřením co by jste doporučily?
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.