Lunthatcoss napsal:
Jednou přijde den, kdy bude moci každý z nás usednouti na trůn vládcův a spravedlivě se vší ctí a důrazem vládnout tomuto světu..
Zapomněl jsem si diář... ale kdy to !@#%§ bude?
Až nějaký dobrý člověk vytvoří takovýto plugin ( který bude náročný na vytvoření a zabere spousty a spousty času ) a bude též kompatibilní s patchem 1.5 či dalším patchem
Fajn. Do tý doby na sebe nechám vrčit TU Elisif, MANŽELKU bývalého Velekrále, která je ŽENA! A sujammu si dám k tomu.
Já do té doby budu učit se abych zvýšil si lvl a pak udělal puč a nastoupil na místo vládce.. Poté se mnohé změní
Ještě drobná zpráva: Jestli jste to ještě neuhodli jsem MAGOR!
Prosím berte ohledy.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lunthatcoss napsal:
Jednou přijde den, kdy bude moci každý z nás usednouti na trůn vládcův a spravedlivě se vší ctí a důrazem vládnout tomuto světu..
Znam jedno misto, kde kazdy z nas ma moznost tak na pet minut si usednout na trun a vladnout svetu ...
We who are strong ought to bear with failings of the weak, and not to please ourselves.
Kvůli vám tu už sedím 4 hodiny, a nehraju Morrowind ani Skyrim! Sujammu si dám za chvíli a Elisif bude vrčet večer... už se těším...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lunthatcoss napsal:
Drobet se to tu rozjelo, já zase kůli tomu vůbec nejedl no co.. najím se ve Skyrim.. ikdyž dobrý nápad na otázku
Jíte ve Skyrimu nebo ne? Prý existuje plugin která dává hráče do real podmínek a když nejí tak zemře atd..
Mám ten mód. A už mě nezdržujte! Chci VRČÍCÍ ELISIF a SUJAMMU či SKOOMU (ale ta se k sexu moc nehodí).
Takovéto módy jsou pěkné.. vše je reálné ale asi bych si nic takového nepřidal do hry.. Stížilo by mi jí to o hodně a náhodou zapomenu koupit maso či zabít pro jídlo a uala jsem mrtvý..
Lunthatcoss napsal:
A fungují s patchem 1.5?? Pokud ano, zkusím to jen...
Nepolezu tam, máš mé slovotrávím čas po světě a plnění questů a zkoumání lokací..
Nevím, poslední dobu jsem Skyrim nehrál. Ale možná i jo. A nevíš o co přicházíš. Zkus ty služky...
Lunthatcoss napsal:
A fungují s patchem 1.5?? Pokud ano, zkusím to jen...
Nepolezu tam, máš mé slovotrávím čas po světě a plnění questů a zkoumání lokací..
Nevím, poslední dobu jsem Skyrim nehrál. Ale možná i jo. A nevíš o co přicházíš. Zkus ty služky...
Já jsem měl 49pluginů a fungovalo vše. Až do stáhnutí patche. Probíralo se to jinde na foru. A díky tomu musím Skyrim hrát zcela BEZ pluginů. Je to horší ako smrt protože mi to přijde bez pluginů takové chudé..
ALOHA lidi podle mě,bojovat za vojsko svobody není špatné ale legie a císař samotný jsou velmi silný.
Mise z temného bratrstva-zabít císaře je vůči tomu kdo hrajete za legii zrada.
MŮJ NÁZOR JE-STORMCLOAK-.
Ne to je právěže sranda. Ráda si vymýšlím takové "Roleplaying" a vymýšlím si pro postavu vlastní osobnost. Moje Khajane (Khajiit a Jane a ne nejmenuji se Jana) zabila císaře ale pak jí bylo jasné že jsou imperiálové takřka ztracení a tak poté co dokončila Dark Brotherhood přidala se k Legii aby spravila co napáchala, poněvadž jak každý ví Stormcloakové chcou Skyrim pouze pro Nordy, tak by nedávalo Smysl se k nim jako khajiit přidávat
Ja sa rozhodujem hneď na začiatku. V Helgene vbehnem do tej zbrojnice buď s Ralofom alebo Hadvarom....a podľa toho sa potom pridám buď k légii alebo stormcloakom... ale väčšinou je to légia, pretože od Hadvarovho strýka si môžem v kovárni pobrať materiál na zbroj...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.