Ahoj, jak se Vám líbí ten obrovský měsíc ve Skyrimu? Já se přiznám že mě moc neuchvátil a zároveň přemýšlím, ve kterém státě, respektive oblasti na planetě Zemi jde tak krásně vidět měsíc (asi nikde že, nebo snad ano?). Naopak se mi ale líbí polární záře. Zato déšť ani sněžení nijak zvlášť nemusím. Nejvíce se mi asi líbí počasí poblíž Samoty cca v 14 hodin. A co vy, jak se Vám líbí měsíc tyhle věci??
Měsíce ve Skyrimu jsou naopak super. je to něco jiného, než na co jsme zvyklí. Polární zaře se mi taky líbí, ale ze všeho nejraději mám, po stáhnutí modů na déšť a na bouřku, právě bouřku ve Skyrimu. Když to dám na sluchátka, tak je to fakt nářez. Už kolikrát se mi stalo, že jsem byl tak zabranej do, že když to prásklo vedle mě, tak jsem se fakt dost lekl. Jinak sněžení taky moc nemusím, ale v severských zemích si asi moc nevyberete. Celkově, ale musím uznat, že počasí v této hře je dost povedené a větších výtek k němu nemám.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Tak hlavně tyto měsíce patří už neodmyslitelně ke světu TES. Už v Morrowindu byly nádherně graficky zpracované, Skyrim nevyjímaje... I díky nim si každou bezmračnou noc ve Skyrimu uvědomím, že se nacházím ve světě TES.....
Ligos napsal:
Tak hlavně tyto měsíce patří už neodmyslitelně ke světu TES. Už v Morrowindu byly nádherně graficky zpracované, Skyrim nevyjímaje... I díky nim si každou bezmračnou noc ve Skyrimu uvědomím, že se nacházím ve světě TES.....
ja osobne som bol dost uchvateny ked bola bezoblacna noc a oba mesiace na oblohe blizko seba no proste super.
Masser a Secunda navždy! Tyhle měsíce mě doprovázeli již od dob Daggerfallu a vždy na mě zapůsobili svým kouzlem. A pokud se někomu líbily už v Daggerfallu (už jenom tím, že byli dva ), tak ve Skyrimu jsou neuvěřitelně okouzlující. (obvzlášť když v Daggerfallu jsou jen bíle zářící )
Měsíce jsou super, jasně ukazují, že je člověk v jiném světě, jako píše Ligos. Navíc mám mod na oblohu, takže Mléčná dráha (nebo to, co se jí podobá) a HiRes foto hvězd je taky super. Polární zář je bezvadná, počasí obecně hezky zpracované, líbí se mi, když je pořádný blizard a skoro nic není vidět - ta atmosféra je doslova "hustá"
Když si stáhnete mód na detailnější vločky, je i za sněhu radost pohledět. Dva měsíce jsou super a polární záře ještě víc, ale nejradši mám déšť. Ve Skyrimu není tak často a tak se mi vždycky vybaví v jaké zemi sem (teda hned jak ze sebe vytřepu to překvapení že prší )
jj polárna žiara je úžasná a keď vám na jej pozadí lieta drak tak je to proste epické
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Měsíce jsou krásné,a polární záře též,a nejhezčí je záře v okolí Jitřenky/Ledohradu(taková modrá )
A mám mody na perfektní ozvučení deště a bouři+nějaké textury do měsíců a oblohy...no prostě krása
Upravil/a Vitek222 dne 06.06.2012 19:59
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Ta fotka s měsícem je krásná, musím se přiznat ... měsíc ve skyrimu nesleduju, jen když kolem něj proletí nějakej drak, což se mi stává málo kdy... ale na ten obrázek řeknu .. žúža
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.