Jo Cicero je fajn, skvěle si s ním rozumím Teda rozuměl - protože jsem jeho kámoš, tak jsem ho samozřejmě brutálně zabil a jeho střeva jsem si omotal kolem krku jako šálu. Co bych pro kamarády neudělal
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
co bych pro kamarády neudělal DDDDDD tk to je moc i na mě D
jinak k otázce : mam rád legátku Rikke ( doufám že se to tak píše ) a Delfínu
nemám rád : hlavně Ulfrika !!!! Cicera ( ten šílenec mě taky málem přived k šílenství ) a Parthuunaxe ( ten drak na jícnu světa )
Upravil/a scorpioncz dne 12.05.2012 20:52
Největší sympaťáci pro mě sou Cicero(sice sem ho prásknul, ale to sem nepatří ), podobnej šílenec jako já, a dále Paarthurnax, mám rád jeho filozofii, moudrost a pohled na svět
NENÁVIDIM všechno, co se oblíká do Thalmorskýho...
Diego napsal:
Tady mám asi tři nejsympatičtější:
Delvin, Cicero, Jarl Balgruuf.
Tady jsou ti nejméně sympatičtí:
Mercer, Vex, Ulfrik, Čepele
PS: Co máte všichni proti Cicerovi?
Co proti němu mám? Jenom vejdu do svatyně a slyším ten jeho vřískot, mám chuť vraždit.. Je to poblázněný, uječený, skákající blázen.. jeho smrt si užiju..
scorpioncz napsal:
copak nikdo nemá rád čepele?? jenom si vzpomeňte jak pomáhali v oblivionu
No právě, v Oblivionu a Morrowindu před více jak 200 lety byli v poho... ve Skyrimu už to není co to bývalo - přeci jen, kdo by chtěl zabít Paarthurnaxe?!
Nejsympatičtější:
Jarl Balgruuf the Greater, Tolfdir, Festus Krex, Paarthurnax, Brynjolf, Farkas, Vilkas, Kodlak, Eorlund Gray-Mane, Esbern, měl jsem docela rád Astrid, než... no, pro jistotu no spoilers
Nejméně sympatické:
Delfine, Mercer, Collete Marence, Olfrid a Idolaf Battle-Born, Amaund Motierre
Třeba jsem něco zapomněl, když tak ještě časem dopíšu
Upravil/a nagasadowcz dne 13.05.2012 12:11
Sympaťáci:
na 1. místě Ralof
Paarthunax
Cicero (připomíná mi naši třídu ve škole)
M'aiq (stejně jako Cicero)
Sheogorath
Sanguini
Azura
Belethor (všichni ostatní obchodníci jsou takoví "jsem lepší než ty" a on je "Nazdar, pojď si něco koupit"
Brynjolf (proč mu nepřidali svatební interakci??? Ve skyrimu je tolik super postav kterým tu zatracenou interakci nepřidali, např. ještě Ralof)
(možná jste si všimli že v mém seznamu nejsou skoro žádné holky, přijdou mi všechny ve Skyrimu trochu namyšlený)
Nesympaťáci:
1. místo Thalmorové
Battle-Bornové
Ten přiblblej mág-nord z univerzity
Alduin (namyšlenec)
Alikové (namyšlenci)
Argoniani (nemám je ráda obecně)
a našli by se další
mne sa Alduin náhodou páči. aj ked v skyrime je trochu iní než si ho vymíšlam ale aj tak je to taký pekný čierny dráčik
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.