clown333 napsal:
to nebude problem si to stiahnut ....naco kupovat staci stiahnut
Přesně tak, nepodporujme vývojáře v další tvorbě
nato tu mame Ameriku aby to kupovala ...ziskz od nas ani necitia...
Právě proto, že se všechno tak lehce podřizuje vytříbenému americkému vkusu, cítím skoro povinnost podpořit všechno, co se mi opravdu líbí, ať už tu pomyslnou kapičku mořskou pocítí, kdo chce.
Já to většinou dělám tak že hru stáhnu a pak si jí koupim až vyjdou všechny datadisky nebo je třeba velká sleva na steamu. U Skyrimu jsem teda udělal vyjímku protože na steamu stejně nebude pro mě dostupnej.
Upravil/a Tial dne 13.05.2012 19:38
Wabbajack him!
Jžš kdyť je jedno jestli to jeden člověk stáhne nebo ne D i kdyby to MILIARDY lidí stáhly, dycky se najdou miliony co to koupěj takže Bethesda z toho ty prachy na další díl má
přesně jak říká nerevar:navíc ne každej vydělává miliony aby si mohl každej den kupovat novou hru
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
to netvrdí já jenom že pokud si milionář kupuje každej den novou hru tak jak si já few stovkař můžu kupovat hry typu:skyrim,battlefield,cod,skyrim a mé oblíbené lotro
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
anakon4 napsal:
to netvrdí já jenom že pokud si milionář kupuje každej den novou hru tak jak si já few stovkař můžu kupovat hry typu:skyrim,battlefield,cod,skyrim a mé oblíbené lotro
Tak já si například hry kupuji s minimálně ročním zpožděním ( Jedinou výjimkou je Skyrim, u toho to holt člověk po těch měsících čekání nemohl vydržet ). Abych znal dost názorů, recenzí, gameplay atd. Sice mám pár spoilerů ale takhle se mi NIKDY nestalo, že bych si koupil hru co by mě nebavila.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.