A náhodou, Bájný Úsvit je fajn a to muzeu bylo hustý Jinak, podle obrázku soudím: Ať mně sežere Esbern jestli tam nebudu zabíjet po tuctech! Nová rasa nebude, nebo aspoň doufám že ne. Lore by to nesvědčilo.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Docela se na ten datadisk těším,doufám že se snad skyrim dočká Nově zvoleného Velekrále a rozuzlení jak to bude s thalmorem jestli s ním skyrim půjde do válečného stavu nebo ne
Upravil/a Gandalf dne 02.05.2012 17:22
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Nene, jak jsem říkal, Dovahkiin bude řešit velký problém a dostane největší úkol ze všech: Oživit Lydii
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Právě, psali XBox, bude to quest, aby Lydie byla přístupná všem. To zní... ehm... divně
Jak už jsem psal k novince: Podle mě ty žhnoucí oči mají naprosto určitou souvislost s názvem... Asi to bude nějaký uvězněný přízrak (možná něco jako král Lysandus), možná se pokusí ovládnout dragonborna
Whirt: To zní docela reálně.. Rozhodně si nemyslím, že se v jednom datadisku vyřeší problém s Thallmorem. Spíš vážně něco s daedrama nebo převtělením, posednutím nebo tak něco
Sharie napsal:
Whirt: To zní docela reálně.. Rozhodně si nemyslím, že se v jednom datadisku vyřeší problém s Thallmorem. Spíš vážně něco s daedrama nebo převtělením, posednutím nebo tak něco
Přesně tak, Thalmory si nejspíše schovají na něco většího či dokonce na další díl. Ale docela mě štve, že to bude až za tak dlouho.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.