Doufám že tam pláště budou ale nejspíš bohužel ne.Jinak luk taky budu požívat ale radši na dálku kouzla.Ale otrávený šípi se taky hoděj nějakej richle zabíjející jed.
Upravil/a castle dne 03.08.2011 21:43
U mě je jasna volba seveřan,valečník.I když mám rad od každého trochu,i za toho valečníka si vyskillim plížení a otevíraní zámků,přehodím z těžké zbroje na lehkou,a jdu si vykrást nějáky ten obchod,alespoň takhle jsem to dělal v oblivionu
Argonian zlodej hranicar - mece, dyky, luk, obcas stit, par kuziel - heal, nejake destro a iluzia, hlavne ale plyzenie, otvaranie zamkov a podobne vylomeniny. Trochu ma mrzi, ze mi zrusili akrobaciu, po odpisani levitacie z Morrowindu druha velka rana, bavilo ma boostovat vykon a skakat po strechach domov, hradov, chramov Uvidime ako to bude poriesene teraz.
Já už to mam jasně rozhodnutý, rytíř Selgar a ukrutně sexy černokněžnice Iris
Všimnete si některých mých článků, ale na fóra moc nechodím, tak se beze mě obejdete
Schmelda: Proč ne ukrutně ohavná černokněžnice zároveň bradavičnatá čarodějnice Iris nebyla by krásnější a taky ukrutně chamtiví a zlomyslný a oškliví ritíř Selgar to zní líp ne?
Upravil/a castle dne 28.09.2011 23:25
@Scarcz: Moje slova... Takže prvně za Norda, ale pak za Orka (těžká zbroj, sekera, palcát...) a nakonec za to nejlepší, za zloděje, ale nwm rasu zatím.
Jsem jako nenažraný pes, když má vyjít nový TES!
Já mám od doby prvních screenshotů velké sympatie ke Khajiitům, zkusím to za ně a když se mi nebudou líbit tak si udělám Bretona Válečníka-Mága-Zloděje jako vždy
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Já už mam rozhodnuto že za mága. po hlavní linii a několika vedlejších questů si vyzkoušim lučištníka. Nevim proč ale hrubá síla a útočení přímo mě moc nebere. já preferuju ze zálohy se přoblížit a nečekaně udeřit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.