Mno z nehodami to má něco společného,ale není nehoda to že si tak pro srandu utíkáte před kočkou se zoubkami a zkrátíte si to přes skálu!
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Ale to si přece neskočil! Ty sis to chtěl zkrátit přes skálu, takže si neměl v úmyslu se zabít. Lidi poslouchejte se vůbec. Sebevražda je snad když se zabijete úplně úmyslně, žádné padání, lekání, zkracování, ne?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ale mě se zabít nejde tak tomu říkám zkrácení - vždy tam je nějaké řeka a když vyvraždit město a pokusit se zabít, tak to taky nejde (jak mám zpáchat sebevraždu když mám štěstí,že neumřu!)
Upravil/a Vitek222 dne 28.04.2012 11:09
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Promiň, nedává mi to smysl
A řeka je tam náhodou málokdy.
Vyvraždění města, to tě klidně zabije, ale musíš se trochu snažit jako sebevrah
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Když si chci udělat sebevraždu tak to prostě nejde,ale když nechci,povede se mi klidně i 10 z sebou ( mě to taky nedává smysl!)
Hoši já vás nějak nechápu... O čem se to tu bavíte?
Sebevražda je, když se zabijete sami a úmyslněně, když to uděláte neúmyslně, je to nehoda. Simply enough?
Upravil/a hRDLA dne 28.04.2012 14:20
Tohle mí neni sebevražda ale neštastná smrt snad to bude stát za to. bojoval jsem v té předposlední misi jak jdete do toho Sovngardu tam s těma asi 15 nespočinutejma draugirama. ted se na ně chystám použít shout jenže jsem si neuvědomil že mam stahlý mod Dovahkiin relax a ze mam zrovna ten spusteny(on se vyvolavá taky klavesou pro shouty) tak mackam Z a co se nestane muj dovahkiin si vytahne koste a zace pred nimi zametat ... zbytek si domyslite
Dovahkiin Sirion napsal:
Tohle mí neni sebevražda ale neštastná smrt snad to bude stát za to. bojoval jsem v té předposlední misi jak jdete do toho Sovngardu tam s těma asi 15 nespočinutejma draugirama. ted se na ně chystám použít shout jenže jsem si neuvědomil že mam stahlý mod Dovahkiin relax a ze mam zrovna ten spusteny(on se vyvolavá taky klavesou pro shouty) tak mackam Z a co se nestane muj dovahkiin si vytahne koste a zace pred nimi zametat ... zbytek si domyslite
No me se povedlo nechat se zabit Lydii. Delal jsem quest pro Jarga, kdy jsem zkousel nejaky scroll. A jak to bouchlo, tak to asi dalo i ji. A ona sla do me. Nemel jsem to srdce ji zabit, tak me dala. Ale divny bylo, ze jak jsem padal, tak prisla druha Lydie a zacala tu prvni masit.
Acada napsal:
No me se povedlo nechat se zabit Lydii. Delal jsem quest pro Jarga, kdy jsem zkousel nejaky scroll. A jak to bouchlo, tak to asi dalo i ji. A ona sla do me. Nemel jsem to srdce ji zabit, tak me dala. Ale divny bylo, ze jak jsem padal, tak prisla druha Lydie a zacala tu prvni masit.
Hej,cože? já rád běhám po planinách skyrimu a skáču ze skal
u mě byla asi nejpodivnější sebevražda když sem bojoval v nějakých hrobkách a měl sem malo hp a na zemi byla kost nebo lebka a ja po ni uklouzl a konec takovej bug kolikrat se takhle plížím a ted šklapnu na lebku a sebere mi to hp tak leknutím poskočim a už se otačim že na me zezadu vyskočila nejaka potvora kterou sem nechtě probudil a ona na zemi lebka ale tentokrat mi nevyšlo jen leknuti no smal sem se i nadaval zaroven protože sem mel save na začátku a už sem byl u konce
nic není pravda,vše je dovoleno
Mě se povedlo spáchat sebevraždu kotlíkem na vařením.
nejlepší sebevražda-potápíte se a chytáte ryby, začnete se topit tak chcete vyplavat nahoru... ...ale nad vámi je led
Upravil/a Mopidu dne 10.07.2012 18:11
Mopidu napsal:
nejlepší sebevražda-potápíte se a chytáte ryby, začnete se topit tak chcete vyplavat nahoru... ...ale nad vámi je led
jó no ale já ryby nechytal já jsem hledal vraky pod vodou ale byli hodně hluboko našel jsem truhlu a v ní 16 septimů a železný meč no a nade mnou byl led zbytek si domyslete
Mopidu napsal:
jó no ale já ryby nechytal já jsem hledal vraky pod vodou ale byli hodně hluboko našel jsem truhlu a v ní 16 septimů a železný meč no a nade mnou byl led zbytek si domyslete
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.