teď si pamatuju jen jednu, ale zasmál jsem se jí... Nocturnal očividně nestála při mém boku. Skákal jsem ze skály, z docela vejšky do vody a trefil jsem jedinej kámen, co dole byl... :-//
Tak já si toho moc nepamatuji, ale jedna byla když jsem v ruině zapaloval Draugry a nevšiml si, že stojím uprostřed oleje. Přežil jsem to. A pak spadla taková ta lucernička!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já teda stále ještě neumřel, ale můj strýc si jen tak běžel vedle skály a kochal se krásnou krajinou, když tu najednou zjistil, že mu pod nohama zmizela půda a hapal dolů. :-D Umřel pro krásu Skyrimu, to je sebevražda. :-D
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Ty si ještě NIKDY neumřel? 0.o? To jako FAKT nikdy. Že ty se znáš s Chuckem.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Na Jícnu světa - omylem jsem zabočil na jinou stranu než jsem chtěl a už to šlo raz 2 nebo Sebevražda - VAMPÍRISMUS!!!
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
S vapmirismem se dá žít, je to sranda. Jinak padání z hor není sebevražda. Já tedy z hor skáču. Posuzuji která hora je pro sebevraždu nejlepší.
Říkáš ty, ale pokud městská stráž najde rozlámané tělo dobrodruha, bude to posuzovat jako vraždu či sebevraždu. Takže to jasné není, měj trochu smysl pro detail, hm?:-)
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Tak to asi neznáš stráže. Padání z hor je ve Skyrimu běžné, konec konců, člověk tam o nějakou horu každou chvíli zakopne. A strážní jsou přece líní, v práci se ulejvají, jen posuď, vyšetřování a všechny nesnáze musíš dělat za ně.
Nu dobrá, ale já tu beru čistě z intelektuálně reálného hlediska. :-D A to, že ve Skyrimu není smysl pro detail, s tím nic neudělám a proto si zahraju Dračí doupě, tam funguje vše. :-)
To není nehoda - to byl sněžný trol (vyskočil na mě a já se lekl,a padal rovnou do Ivarova dvorce!)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.