Jedná se o tento ukol:http://elderscrol...s_Practice Rozhodně jsem stím měl taky problém a ani si nevzpomínam že jsem měl před očima zeleno (já jsem neměl).Tu první fázy jak máte mít před očima zeleno jsem přeskakoval přes konzoli protože bych mohl čekat věčnost a nedostal bych se dál.pak jak vás proměňuje už proběhlo vpohodě.
když už je tu řeč o univerzitě tak se optám... jak v Saarthalu seberu ty 3 prsteny a amulet (hned na začátku)... budu ty prsteny ještě potřebovat, nebo se jich můžu zbavit???
je dnou sem mel tezky sloupi a byl tam svetlo voda a hlina tak sem si rekl orel je vysoko takze svetlo ryba je ve vode a had zije v podzemi a otevreloseto
Trhanec napsal:
Já už arcimágem jsem.. a ten spell zmizel po pár hodinách, stačilo se vyspat, možná se ti to buglo no... Jak je to teda s tím nošením lehkýho armoru na mágovi.. v čem je penalizace? Mám helmu co dává 100% rege many, ale je to lehká zbroj
Penalizácia nie je v ničom. akurát že nosíš na sebe zbroj ktorá váži viac ako Róby/Kápe ale zase menej ako Ťažká zbroj. Pokiaľ máš v tej ľahkej zbroji Regeneráciu many/Body many...tak nemáš žiadne mínus. Pokiaľ by si nosil ľahkú zbroj a nemal tam bonusy vhodné pre mága potom by to bola "penalizácia".
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.