Zdravim, teprve premyslim, jakymi mody si hru vylepsim a samozrejme chci zacit u retextur packu. Jde mi o globalnejsi povsechnou zmenu k lepsimu (ostrejsi textury efekty apod. nez tam zacnu pres NMM cpat a menit dalsi veci) a tak se chci zeptat, je na to ten Skyrim HD - 2K Textures 1.5 idealni a snasi se obecne dobre s dalsimi mody (potazmo ceskou verzi)? Nebo je jiz k dispozici neco lepsiho co byste mi nekdo doporucil? Teprve se v tomto rozkoukavam. Diky za nazor.
Já bych ti doporučil od někoho pučit(pokud máš tak otevřít) časopis SCORE(číslo nevim ale na obálce je MAX PAYNE 3) a tam je někde stránka "TWEAKUJEME SKYRIM", a tam máš vypsaný s čim ve Skyrim.ini pohrát, aby byla hra lepší, a jakej TEXTURE PACK je best
Pocuvajte ako sa to instaluje korektne ? lebo ak t instalujem osobitne tak je stale problem v tom ze to chce prepisat nieco z Skyirm HD - Landscape: alebo Skyrim HD - Misc: a je konflikt neviem preco sa tieto mody biju od toho autora ? alebo ja nieco robim zle ??....
Já osobně 2K textury taky používám a k tomu ještě Cinematic Lighting ENB a Skyrim vypadá parádně. plus to ho mám hafo dalšího
Cinematic Lighting ENB si můžeš vybrat, jestli chceš mít tmavší noc nebo jako základ.
To by mě zajímalo jestli tohle je mód nebo jen high textury nastavení!!!Myslím ty obrázky pod mým textem!!!!!!
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Já pro zlepšení vzhledu rozhodně doporučuji: Static Mesh Improvement 1 a 2. Lana vypadají jako lana, řetězy jako řetězy, o nábytku, hrnkách jídle atd. ani nemluvě. S 2K texturama se snáší perfektně a ještě dokonce opravuje jejich napojení atd. Používám snad už rok bez jakýchkoli problémů s jinými mody.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.