ahoj hledam nakej mod na Spolecnici abych mel treba 12 spolecniku naraz, hledam na Nexusu ale za boha zadnej mod nemuzu najit tak se obracim na vas dekuji vsem.
Noo Ja si ztezuju hru tim, ze si beru ssebou Lydii. Ted hraju za destrukcniho maga a nevite jakou da praci trefit fireballem nepritele a pritom nezabit Lydii, ktera do toho jde hrdinne prsama. Jinak ten UFO mod mam. Libi se mi na nem spise to, ze muzes treba dat spolecnikovi dve zbrane a on pujde jako dualwield.
BTW kdo to jeste nezkousel: FireStorm spolehlive Lydii zabije taky Mohla by byt trosku odolnejsi vuci me magii.
Acada napsal:
Noo Ja si ztezuju hru tim, ze si beru ssebou Lydii. Ted hraju za destrukcniho maga a nevite jakou da praci trefit fireballem nepritele a pritom nezabit Lydii, ktera do toho jde hrdinne prsama. Jinak ten UFO mod mam. Libi se mi na nem spise to, ze muzes treba dat spolecnikovi dve zbrane a on pujde jako dualwield.
BTW kdo to jeste nezkousel: FireStorm spolehlive Lydii zabije taky Mohla by byt trosku odolnejsi vuci me magii.
proto mám na Lydii mód, aby byla nesmrtelná, jinak se vážně hodí jen na hlídání domu
Tento mod znacne vylepsuje spolecniky. Zde je kratky seznam:
-Plna kontrola vybaveni spolecniku
-Muzete mit az 15 spolecniku zaroven
-Muzete zobrazit jejich statistiky
-Muzete zvysovat jejich uroven
-Spolecnici muzou pouzivat 2 zbrane zaroven
-Spolecnici mohou jezdit na konich
-Vhodne animace pro kazde pohlavi
-Vylepsena AI u huskarlu
-A dalsi.....
Upravil/a hruzisak dne 18.04.2012 13:01
Rozhodně je to úkol hodný trolobijce.
Presne tak. Nexus Mod Manager to resi za tebe. Dokonce resi i to, ze nejake zmeny z jednoho modu by byly preplacnute jinym modem (aspon u meshu a podobnych).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.