Nazdar, zakládám toto téma Hlášek a citací z TES. Jaká je vaše nejoblíbenější fráze, věta, hláška ?
Tak začnu já !
Skyrim :
Na začátku se mi hrooooozně moc líbilo, jak Hadvar zařve před Alduinem Gods...Eweryone gets back ! Nevím, co to bylo za dabéra, ale tohle zařval úžasně
Nebo jak Tullius na mě řve : RUN YOU IDIOT
Vůbec ten začátek je nejlepší ze Skyrimu....
Upravil/a SkyrimAdmin dne 12.04.2012 19:09
Mě vyhovujou dabéři temnejch elf§ů co jsou tady.Oni vůbec maj takovej hlubší hlas.Ale nejlepší je asi ARROW TO THE KNEE nebo NO LOLIGAGEN(nebo jak)
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já mám rád:
Let me guess, someone steel your sweetroll
A vůbec se mi líbí hlas strážných
Pak se mi líbí Ulfrikův hlas, ten v Paláci Králů zní opravdu dobře (jak tam vždycky příjdu a on se radí s tím druhým)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě uchvátil Ralof : To máš od narození tak ošklivej obličej?
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Znáte řev vrhání řevu nevím k čemu to je, někomu nadávat na př:syrečkoví mozku nebo návnado na troli,tchoří zatku atd..... a když to uš použijete tak si toho ani nikdo nevšimne ale jinak je to nadabované jako kdyby ten člověk co to mluví byl nadíchaní héliem ale hlášky nejsou špatné.
Za skyrim a za císaře
Vitek222 napsal:
to jsem si asi udělal krasavce... mě to neřekl Jinak nejvíc hláška, co mě zatím pobavila je od stráží "Našel jsem tvou ruku ve své kapse. Takže ti jí useknu."
Vitek222 napsal:
to jsem si asi udělal krasavce... mě to neřekl Jinak nejvíc hláška, co mě zatím pobavila je od stráží "Našel jsem tvou ruku ve své kapse. Takže ti jí useknu."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.