Teda to, že bude pryč magie mysticismu jsem věděl, ale že bude absolutně pryč - že tam nebude ani jedno z téhle úžasné školy, to mě štve - bude mi např chybět telekineze, uvěznění duše nebo pohlcení kouzla... To mě jako mágovy bylo vždy při ruce
Tenhle screen se mi z toho clanku na GI libi viiic!! Myslim ze by stalo za to nejak posbirat vsechny screeny co se na netu objevili a nahazet do sekce "Fotogalerie" Tam sem totiz kouknul, jestli tam uz tenhle obrazek je a zjistil sem ze tam neni nic!
Tak jsem se chtěl kouknout na nějaký scany, ale u všeho mi to napsalo, že není žádný náhled. To na tom nějak pracuješ když chceš doplnit ty screeny? Chtěl jsem se kouknout na draka. A načetlo se to neobvykle rychle.
Já už se moc těšim až vyrazim s pořádnym mečem na Mamuta i když to bude při začátku hry asi to poslední co udělám a pak mně bude čekat restart a návrat na uloženou pozici na nějakym vzdálenym místě od něj Ale ty kouzla mně moc zajímají. Myslim že to má Bethesda promyšlené a dočkáme se všeho v listopadu pokud tedy neuveřejní dřív nějaké blyžší info. Myslim že způsob enchantování předmětů a mysticismus bude třeba pojatej zcela jinak. Může vzniknout třeba nová škola magie, která bude zahrnovat kompletně všechnu magii, už se nebude rozdělovat na Ničení, Mysticismu, obnovu atd... to by myslim bylo taky docela fajn
Kdyby se všechny školy zcelily už by to nebylo ona a navíc by to nedávalo smysl - dál by chudák kouzelník zlepšoval jen jedu školu, což by nebylo moc dobrý, když by si bojovník zlepšoval svý skilly - nakonec by mohly zcelit i je (Což by se mi taky nelíbilo) podle mě to bude řešený zcelením do ostatních škol jako třeba.: iluze - uvěznění duše, telekineze, najdi život; proměny - rozptýlení, odražení, pohlcení kouzla; nebo nějak podobně - přece by nevyhodily zrovna základ magie v Elder Scrolls a to uvěznění duše...
Ondrex napsal:
Tak jsem se chtěl kouknout na nějaký scany, ale u všeho mi to napsalo, že není žádný náhled. To na tom nějak pracuješ když chceš doplnit ty screeny? Chtěl jsem se kouknout na draka. A načetlo se to neobvykle rychle.
Ajeje... při stěhování webu nešlo vše tak, jak mělo a první chyby už se začínají objevovat. No, na tu fotogalerii se ještě podívám, popř. přidám sem nějakou provizorní.. Díky za upozornění
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.