Ahoj, před chvílí se mi stala zvláštní věc, kterou si nedovedu vysvětlit.. proto se obracím na vás, pokud by jste mi uměli nějak poradit budu vám vděčný
Prohlížel jsem si temné uličky Riftenu a u jeho přístavu stála loď. Šel jsem se podívat na její palubu a hledal jsem vchod do podpalubí. Žádný poklop jsem ale nenašel. Najednou se ozvalo "Proč? proč mě pronásleduješ?". Podíval jsem se kolem sebe ale až na právě procházejícího strážníka v okolí nikdo nebyl. Ozvalo se to samé ještě jednou. Ten, kdo to říkal se jmenoval "Hlubinný". Napadlo mě že je to nějaký člověk který se v blízkosti utopil a teď je z něj duch nebo nějaké strašidlo. Podíval jsem se tedy pod loď a až na bednu která nejde ani normálně otevřít tam nic a nikdo nebyl. Je to pro mě tedy dost záhada, setkali jste se někdy s "Hlubinným"? Slyšeli jste o něm nějaký příběh nebo podobně? Rád bych této záhadě přišel na kloub a budu moc rád když mi podáte jakékoliv užitečné nápady nebo informace.
PS: Hlubinný měl podobný hlas jako argoniané
Dal ti nějaký quest? Vím o Argoniance v docích která se tak nějak jmenuje a je tak trochu posedlá, dá ti quest s lexikonem.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
inak nejaky hlubinny boli aj v oblivione, v dedinke pri chorole, neviem uz ako sa volala pri ulohe co ste mali zachranit argonianku ktoru uniesli, bola to nejaka bytost ktoru uctievali ako boha, myslim uz si to dobre nepametam
Upravil/a Rhobar II dne 14.04.2012 16:57
Tenhle quest jsem dělal, je to quest spojený s únosem argoniánské dcery prodavačky ve městě Chorrol. Ten quest vás zavede do vesničky Hlušinov, kde u jejich obyvatel máte pověst 0. Najdete tam koně, který patří tý argoniánce a ona se nachází pod vesnicí, kam vede poklop.
Je to celkem dobrý quest a nejvíc je, když nebojujete a snažíte se jí osvobodit potají, to se mi povedlo a srdce jsem měl až v krku. :-D
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Nejlepší tajemná postava je bezhlavý rytíř na jeho mrtvém koni (Skyrim) Kolikrát jsem se snažila sledovat ho až na konec jeho cesty, ale pokaždé mi ujel
Ps.: je někde u Prachovcovi mohyly (nevím jak se ta hrobka jmenuje(
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
No jo no vždycky zmizel u hrobky kolem Bílého Průsmyku
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.