Panove, nechce vas nastvat ... ale kdybych mel soudit jen podle te kolaze (toho obrazku) ... tak bych asi veril ve vitezstvi melkora ... precijenom, vypada trosku vic organizovane ... ne jak, bez urazky, skupina po afterparty
We who are strong ought to bear with failings of the weak, and not to please ourselves.
Tak teda k Afterdeath: Ve které by jste chtěli skončit (krom Sovngardu)?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Chtěl bych vidět jak to vypadá v lovištích a Nicotě
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mám takový pocit, že jsme se nepochopili , do lovišt se ve hře nejde dostat, proto se neví jak vypadají. A jdou tam všichni vlkodlaci, kteří loví po boku Hircina.
hRDLA napsal:
Mám takový pocit, že jsme se nepochopili , do lovišt se ve hře nejde dostat, proto se neví jak vypadají. A jdou tam všichni vlkodlaci, kteří loví po boku Hircina.
Jo něco takového sem slyšel.. to já bych nechtěl.. nehodlám lovit jako nějaké zvířátko vedle pána.. to teda ne Budu rád až se vyléčím z lykantropie a po smti odejdu do Sovngardu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.