To mě teda překvapilo že tolik lidí zná Wiggles Ale proboha NIKDO TO NEHRAJTE! Je to děsně návykový ale fakt už týden nedělám nic jinýho než že sedím u Wigglů!
- "Cím si krátit čas do vydání Skyrimu ?"
- "Hraním Oblivionu"
Jednoduché, a přesto chcete více.
'Wiglíci SUCKZ! Wormsíci ROCKZ!"
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já oblivion mám dost vyhranej skoro všechny úkoli a vyhrál sem ho nejmín 3 a když ho začnu hrát tak stím nemůžu přestat.Oblivion je pro mě nejvíc návyková hra.
Vivi: To je náhoda, já teď hraju Thief 3 Best Hide'n'Seak game 4ever. Opravdu, něco tak božsky tajného sem nikdy nehrál, a hlavně ta hra "na stíny", to je prostě nejlepší...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já mám bohužel tu největší smůlu na celééééém světě.
Mám Windows 7 64-bit a celkem dost výkoný PC tak jsem si koupil TES Oblivion.Nainstaloval jsem si ho.Všechno v pohodě a když jsem začal hrát.Najednou cvrnk a moje postava najednou začala běžet vpravo a nešlo to zastavit.Hra mi běžela ale, pořád jsem běžel doprava.
Když se to vyplo a zase zaplo tak to ze začátku šlo ale pak znova.S tímhle Oblivion hrát nejde.A kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak,to sem prosím napište.Prosím z celého sdrce ale,a doufám že někdo ví jak to vyřešit.Jinak doporučuju Men of war a taky IL-2 Sturmovik 1946.
Upravil/a dragonlord dne 02.08.2011 14:42
nedekuj dokud to neozkousis samotneho by me zajimalo jak to dopadne budu mit komp taky se 7 a celkem pocitam s tim ze si na tom zahraju morr a oblivion jeste
Teď to nemůžu zkusit, nejsem doma a mam s sebou jenom starej notebook s internetem na kterym jde akorát morrowind.
Upravil/a dragonlord dne 03.08.2011 21:00
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.