Mám menší problémik. Opäť hrám Oblivion s OOO 1.34beta5 a všimol som si, že NPC pri boji majú takmer nulové IQ. Skrátka ak je medzi nami v boji stena, nedokážu ju obísť. Ak som vyššie nad nimi, nejdú za mnou okolo po schodoch, ale narážajú podo mnou do steny a kľudne sa nechajú dostrieľať mojim lukom.
Ako im dať inteligenciu? Aby boli opäť ľuďmi?
Mamutos napsal:
Zkus si na OOO najít nějaký novější patch
No v tom je ten problém, že toto je asi najnovšia verzia. Nechce s ami veriť, že by tam boli v tom ooo všetci takí pribrzdení. Asi to bude nejaká chyba, alebo čo.
Nebo špatně uploadlo
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
nebo je špatná hra...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Vojta napsal:
kdyby byl nejky error primo s OOO nebo by se bil s jinym pluginem tak by to nahlasilo chybu hned ze startu ne?
Právě že ne, pluginy nepoznaj jaká je to chyba a pro se děje, a navíc on funguje správně, jenom ho druhej plugin z poloviny zastiňuje, takže první (OOO) jde na 100% dobře, ale druhej mu z 50% překáží v cestě, takže může blbnout.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.