to by bylo úžasný že by se hráč musel přizpůsobovat počasí, mohli by to dát jako HC mod ve falloutu jak už psal někdo nademnou prostě by přišla vánice tak se pořádně oblíknout a někam se schovat a ohřát se u ohýnku..
to mě tak teď napadlo že hodně ukazujou dragonborna v takovym ne moc teplym oblečení
U mě je hlavní soupeř skyrimu AC:Revelations.
Znám sérii Assassins creed líp než Sérii The elder scrolls u které j hráju jen morrowind a OBLIVION.A v Assassins Creed jsem dohrál zatím všechny díly.Takže u mě to bude Ezio vs Dragonborn jménem Aranel.
dragonlord napsal:
U mě je hlavní soupeř skyrimu AC:Revelations.
Znám sérii Assassins creed líp než Sérii The elder scrolls u které j hráju jen morrowind a OBLIVION.A v Assassins Creed jsem dohrál zatím všechny díly.Takže u mě to bude Ezio vs Dragonborn jménem Aranel.
To jako porovnáváš která je lepší, nebo kterou si koupíš ? Jestli je porovnáváš tak tě lituju... A je jasné že si dohrál všechny AC díly, tam první vyšel v roce 2007, kdežto první TES v roce 1986, a to už rozjedeš jen s DOS emulatorem, a ani tam to není tak jistý.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
navíc 5-10 hodin máš příběhový věci, ale sbírání dalších věcí, odemykání, plnění,... plus MP,...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.