Dron napsal:
Chci se zeptat, když se tady tak bavíme o totální realitě, neexistuje mód na to aby čas ubíhal taky reálně?
Určitě na Workshopu je, tam jsem ho viděl. Je to Realistic Timescale (nebo možná Realistic Time Scale, teď nevím). Samozřejmě Workshop je jenom pro majitele oficiální hry - ne. že bych tě podezříval, to tak obecně.
Z Workshopu mám i ten mod Imp's More Comlpex Needs, jak se tu o něm psalo, a je to bomba! Hned první čtvrt-hodinu jsem chytil Salmonelu A ty Nutriční hodnoty jsou huuustý akorát je to trochu moc složitý na mě. Ale nevadí.
Tak obecně se přinám díky fousX zkusím to, jo a to asi budu muset zadávat po každý co?....ještě k tomuhle módu jak tam hodím ten český překlad? http://skyrim.nex...p?id=12921 . Používám Nexus a nevím si s tím rady
Upravil/a Dron dne 04.04.2012 21:01
Dokázal by mě někdo poradit jak nainstalovat/zprovoznit ten alternativní mód ? Koukám i na videa co ten člověk tam má, ale prostě mi to nejde a nejde i kdybych se na tři rozthnul. Normálně jsem to nainstaloval přes NMM, verzi 0.25 včetně češtiny. ( První mód mě padá a opravdu nechci zkoušet, který mód mě to vyhazuje, na to jich používám moc ). Díky předem za radu a pomoc.
Tak a ten druhý mód Imp's More Complex Needs mě zas pro změnu absolutně nefunguje, ani originál ani s češtinou. Položku +IMCN Vitality+ nelze v repozitáři vůbec najít, tudíž mód nelze aktivovat. Měla by být v sekci jídlo Škoda.
Normálně jsem mod naistaloval přez NMM a po spuštění hry se mi objevila tabulka s hláškou, že byl mod uspěšně naistalovaný. Pak jsem dal inventář, ale otevřel jsem v invetáři vše a tam jsem si našel ty tři položky, které zobrazují informace, nastavení a aktivaci tohoto modu. Dále jsem se už řídil informacemi, které se mě zobrazili po otevření jednotlivých položek.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
V písemnostech se vám také objeví kniha IMP´S MORE COMPLEX NEEDS, které vám detailně popíše jak nastavit tento mod a vysvětlí vám jednotlivé funkce. Pak už jsem si položku vitality+ dal do oblibených a na jednu z kláves rychlé volby, abych viděl, jak jsem na tom s jídlem, spánkem a pitím. Jinak jsem s tímto modem maximálně spokojenej a vyhovuje mi, že si tam můžete kupu funkcí nastavit, že je to opravdu oživení hry a že jídlo, spánek a pití tady dostává opravdu podstatný rozměr.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
warret napsal:
Tak a ten druhý mód Imp's More Complex Needs mě zas pro změnu absolutně nefunguje, ani originál ani s češtinou. Položku +IMCN Vitality+ nelze v repozitáři vůbec najít, tudíž mód nelze aktivovat. Měla by být v sekci jídlo Škoda.
Jak říkám, já ho mám z workshopu a funguje skvěle (teda nevím jak teď s tím patchem, dlouho jsem nehrál). Po stáhnutí a načtení savu by se ti měla objevit taková zpráva.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zkus po istalaci uložit a znovu načíst pozici.
Tak já všechny módy instaluji ručně, jakožto i tento do složky Data a v launcheru, Data files jsou při spuštění označeny také oba soubory IMCN - Overrides.esp a Imp's More Complex Needs.esm. Hraji na neoriginální verzi 1.4.21.0.4. Originální hru mám sice také zakoupenou, ale nechce se mi reinstalovat, když to funguje. Módů používám cca 20. Nekompatibilita módu s verzí patche je asi vyloučená, tak možná vzájemná nekompatibilita mezi některými módy, nevím.
A nebo to chce opravdu istalovat přez NMM. Tak to Ti neporadím, protože já jsem to právě istaloval přez managera.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.