můžu nějak zjistit, jaký vybavení má spolubojovník??? V mým případě je to Jenassa (temná elfka z bílýho průsmyku)... najal jsem si ji už na začátku, dal jí lepší oblečení, sekeru, štít, ale luk si prostě vzít nechce a pořád střílí s tím svým (podle vzhledu ho odhaduju na loveckej, nebo tak něco). V jejím inventáři se ani neukazuje, abych jí ho mohl vzít.
Lunthatcoss napsal:
Co ji vzít všechno vybavení?? Zabít ji.. sebrat vše a pak oživit pomocí konzole a dát ji něco lepšího? hm??
Když společníka zabiješ a oživíš, jeho standartní inventář (to co má odzačátku) se mu obnoví.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lunthatcoss napsal:
ALe kdepas to vzal? Já zabil společnici, sebral sem ji skleněnou zbroj a neměla ji pak..
Ale, já zabil Lýďu, sebral ji její ocelovou zbroj, oživil, a měla ji zase. Nebude nahá Lýďa
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Myslím, že tím chtěl říct Badwolf to, že pokud zabiješ společníka a oživíš ho pomocí konzole alias Ressurect, tak vytvoříš její elementární kopii. To co měl(a) kdysi v inventáři nebo taky ne, to už mít nebude. Pouze elementární věci...
Upravil/a Parrot dne 09.04.2012 22:56
Parrot napsal:
Myslím, že tím chtěl říct Badwolf to, že pokud zabiješ společníka a oživíš ho pomocí konzole alias Ressurect, tak vytvoříš její elementární kopii. To co měl(a) kdysi v inventáři nebo taky ne, to už mít nebude. Pouze elementární věci...
O.O Ty seš chytrej O.O
Sarkazmus ? Chtěl bych jen dodat, že jsem se tě zastával...
To nebyl sarkazmus, já chtěl podotknout že na takové věci bych fakt nikdy nepřišel.
Upravil/a BadWolf dne 09.04.2012 23:00
Parrot napsal:
Ty možná ano, ale ten Lunthatcoss ne, právě proto mu to vysvětluji
A ještě jednou, já jsem se tě zastával ...
Ty mě nechápeš. Já bych na to fakt nikdy nepřišel. Teda myslím na ten způsob jak si to napsal. Já vím že si se mě zastával.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.