Jó bylo by to fajn a kdyby šlo třeba něco vypálit (nemyslím keramiku, spíš barák) tak by to bylo super. Jinak to hrozně smrdí Gothicem (nebo spíše voní?)
Ještě lepší by bylo, kdyby to mělo dopad na celou ekonomiku
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Na ten ekonomickej dopad věřím - to už se někde psalo něco typu - nebudou stromy -> nebude dřevo -> nebudou šípy -> tak je koupíš dráž (protože jsou z dovozu) a podobně. Snad i je možný, že nějaká taková spoušť zbude po drakovi.
no - bude to zajímavý... Až se budu nudit, zkusím zapálit a vyvraždit kompletně a důkladně celý kontinent. Schválně jak daleko s tou ekonomikou a dědictvím zašli.
To mám taky v plánu - a když se tam hraje na dědictví ( když zabiješ obchodníka -> obchod dědí příbuzný) tak bylo by hezký, být nějaký potomek, někoho opravdu důležitýho a s hradem a tak. Všchny sundat a stát se univerzálním dědicem. . . Ale to jsem stejně daleko. První hru budu chtít mít dobrou karmu, takže se budu chovat slušně
Jenom doufám, že to nebude tak, že zabiješ obchodníka a hra podle něj vygeneruje nový NPC, který ti řekne, že jeho syn. Mám ale pocit že to tak klidně může být.
Mara: Nebudeme zklamaní, nebo aspoň já ne, absence zapálení celého Skyrimu mi vadit nebude
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
jen spekulujem já se sice na skyrim těšim jak malý dítě ale jinak jsem dost pesimistickej ohledně skyrimu.. zatim na mě působí jen jak oblivion s hodně modama
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.