To si takhle jednou běžím po Pláních a potkám skupinku Bouřňáků, samí chlapi tam...tak si to valím okolo nich a jenom slyším: "Jsem pravá NORDKA, ......."
No a tohle téma by mohlo být o různých chybních "hláškách"
Nebo když banditka říká:
Slibovala jak na mě počká... žádná nepočkala...
To jsem nevěděl že ve Skyrimu jsou lesby.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A nebo když mám obouručák a zabíjím banditu z úkrytu - kill animace, jak mu probodnu břichu - a on říká: Je tady někdo? A o lukostřelectví s plížením nemluvím. Totálně to vysvětluje jedno video na YouTube. Jmenuje se Skyrim Sneaking, myslím.
A ohledně hlášky: Zbožnuji to: "Jenom škrábnutí!". Jsem velký fanoušek Monthy Python a tenhle easter egg mě potěšil.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dron napsal:
Stráže mě taky občas odrovnaj prej:"Dáváš přednost jednoručním zbraním, to já taky." A přitom má na zádech Two-hand sword
Ale ještě lepší je: "Máme stejný názor. Taky moc nepoužívám ty velké, těžké obouruční zbraně." - a na zádech takový MEGA obouručák
fandab1 napsal:
A nebo taky dobry...
Jde zenska a napadne ji bandita pobijou se zenska vyhraje a hned ona: Co se tady stalo? Tomu se rika senilita
To je jak s Aelou lovkyní...hned po proměně co tam vymlátím celej hrádek a ona pořád běží za mnou a na konci dungu mi povídá: "Škoda že jsem o to přišla."
mne sa stalo hneď na začiatku, keď kat sťal toho stormcloaka... keď priviedli ku špalku mňa, kat hovorí: ,,najdu toho kdo to udělal, ať to už byl kdokoli."
I když je fakt že mě taky někdy sere ale stejně je to společnice k nezaplacení,hlavně když potřebuju dobít životy
Upravil/a Gandalf dne 03.05.2012 16:24
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
I když je fakt že mě taky někdy sere ale stejně je to společnice k nezaplacení,hlavně když potřebuju dobít životy
Ano: "Podívej, jeskyně, co je asi uvnitř?" Jen tak mimochodem, vyšli jsme z majáku
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.