Když o tom tak přemýšlím, proč jsme my lidi vždycky jako nějaký naplaveniny, který berou zem Starším rasám? Tolkien, Sapkowski, svět Warhammeru... Vždycky jsou tam lidi jako nějaká pakáž, která nahrazuje starší a vyspělejší rasy... A nejtrapnější je, že jako GM jsem to ve svejch světech taky nějak převzal
Moje nejlepší postava ze série TES je můj zelený,silný Argonian.Ještě mam rád nordy,orky a khajiity.Ostatní jsou mi tak nějak neutrální,ale hnusí se mi High Elf.Ty jsou tak namyšlený,že je pomalu na potkání zabíjim
Dlho som premyslal aku rasu si dat a co som studoval bonus artributy a tak a nakonec to vyhral Redguard. Bonus do vsetkeho co som chcel a adrenaline rush za hodi pri nejakom bossovi na mocne utoky.Aj nad nordom som rozmyslal ale ma Two handed specializaciu a ja som chcel stit takze to nekonec nevyhral. A ork je skaredy takze tak.
Nord. Rasa pro mě ideální.. povolání válečník mi přijde přímo úžasné pro tuto rasu.
Momentálně jsem na lvl 38 a bydlím v Samotě se svojí ženou a dítkem které jsem adoptoval. Ovšem díky nemožnosti pluginu po update 1.5 jsem opět sám se ženou. K usídlení do samoty panovalo velmi dlouhé rozhodování jelikož jsem byl spokojen s domečkem v Bílém Průsmyku ( klid, příjemné prostředí, okolí města ) Ale v malém domku nemůže rodina žít a tak jsem se rozhodl přestěhovat se do Samoty kde máme větší dům, více místa :-) Prostředí není špatné, lidé jsou tam příjemní a má žena si rozhodně nestěžuje ( ještě aby si stěžovala ) Jsem teď plně spokojený manžel a od ženy inkasuji z obchodu kolem 300 zlatých a někdy i více.
Já mám ve všech TES několik postav a představuji si co by dělali dohromady (možná o tom někdy napíšu, ale teď není čas).
Skyrim:
Ma'Jutsa - Khajiit, z Hammerfellu, lučištník, nosí Hammerfellské oblečení a scimitar...
Sicaria - Císařská, mladá, ještě celá vyjukaná ze světa ale plně oddaná Císařství a Legii... nebo si to myslí...
????? - Lesní Elfka, která je jenom v mých představách, ještě jsem ji neudělal. Tak trochu lovkyně ale hlavně Alchymistka se zájmem ve starobylých kulturách...
Oblivion:
Enial O'Oriflame - pojmenován podle kosmetické firmy . Nord. Povolání by se dalo říct, Rytíř Šílenosti
Vexta - Císařská léčitelka, zrovna za ni hraji.
Morrowind:
Jest - Dunmer, momentálně za něj hraji. Je to Cestovatel A'Tu, něco podobného jako profesionální cestovatel. Rád svádí ženy, ale vždy když se do něj zamilují tak je nechá samotné na pochybách Jeho specialita
Drerana Vehvard - Dunmerka, bude to (ještě není vytvořená, no) kouzelnice. Nafoukaná.
Vadran Lleshred - to jsem já . Ano správně, brzy udělám v Morrowindu postavu co bude jako já, a rozhodovat se jako bych se doopravdy rozhodoval já. Dunmer - asi (jméno je Dunmerské. Věděli jste že podle jména můžete poznat rasu?). To by byl příběh...
Upravil/a BadWolf dne 06.04.2012 14:23
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
ja hrám za khajiita lebo si neviem vytvoriť peknú postavu inej rasy skúšala som to aj za altmerku kôly manovému bonusu ale nepáčila sa mi
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Já jsem zkoušela všechny rasy (až na argoniana- ty moc nemusím) a nejvíce se mi líbí khajiit (všechny ostatní postavy jsem po 1. Dnu hraní vyhodila takže vlastně khajiit byl má 1. Pořádná postava. Mám ráda pěstní souboje, lukostřelbu, plížení, kradení a štve mě když ve tmě nic nevidím. Zkrátka postava pro mě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.