Používám. Je to prdel. Ještě jsem si přidal ten mód, který umožnuje nalévat krev do prázdných lahví a plánuji zkusit dlouhodobý vampirismus :-D
Victory or Sovngarde ! ! !
Nevím proč ale nechce mi to jít. Stáhnu onen mód a vložím jej do Skyrim/Data zapnu launcher a jdu do data files a zaškrtnu TRO_BasicNeeds.esp spustím hru a načte se jen úvod to Bethesda Games a pak se hra vypne. Instaloval jsem tak i s češtinou i bez. Instaluji to manuálně. Poradí mi někdo prosím ?
Chtěl jsem se zeptat těch, co mají naistalovaný český překlad tohoto modu. Když naistaluji originální mod, tak mod nornálně funguje a zobrazují se mi animace ohledně konzumace jídla a pití. Ale když tam doistaluji český překlad, tak se mi animace už nezobrazují a mod asi ani nefunguje, protože běhám po Skyrimu už dva dny, bez jídla a pití a nic se vůbec nedějě. To už ani nemluvím o tom, že se nejde ani ožrat. Tak jsem se chtěl dotázat, jak tento mod, předělám do češtiny, aby vůbec fungoval. Istaluji to přez Nmm. Dík moc za rady.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
skeve napsal:
Chtěl jsem se zeptat těch, co mají naistalovaný český překlad tohoto modu. Když naistaluji originální mod, tak mod nornálně funguje a zobrazují se mi animace ohledně konzumace jídla a pití. Ale když tam doistaluji český překlad, tak se mi animace už nezobrazují a mod asi ani nefunguje, protože běhám po Skyrimu už dva dny, bez jídla a pití a nic se vůbec nedějě. To už ani nemluvím o tom, že se nejde ani ožrat. Tak jsem se chtěl dotázat, jak tento mod, předělám do češtiny, aby vůbec fungoval. Istaluji to přez Nmm. Dík moc za rady.
Našel jsem alternativní mod, který se mi zdá ještě lepší. Je to i z českým překladem. Istalační mod je tady http://skyrim.nex...p?id=10639 a překlad je zde http://skyrim.nex...p?id=12921 .
Upravil/a skeve dne 24.03.2012 18:31
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Díkys, asi vyzkouším ten alternativní. U toho prvního se mi stal jeden nepříjemný bug: Poté, co jsem se opil (mimochodem ani ta úměra požitý alkohol/opilost se mi moc nepozdává), prý "úplně na šrot" po pár pivech a jedné medovině jsem kromě toho intervalového rozmazaného vidění velice často zakopával, což je až směšně a stěží reálné. Dovršením bylo, že při rozběhu, kdy jsem zakopl a zároveň tasil zbraň se postava úplně zasekla, prostě jsem jenom nepřetržitě běžel na místě a vyřešil to pouze savepoint.
Chlapi, me tyhle gameplay mody nejak nejedou. Pouzivam nexus manager, vse nainstaluji v poho, pak zaskrtnu plugin a pustim. Ale ve hre se nic nedeje. Nevite co s tim?
Dron napsal:
Chci se zeptat, když se tady tak bavíme o totální realitě, neexistuje mód na to aby čas ubíhal taky reálně?
Určitě na Workshopu je, tam jsem ho viděl. Je to Realistic Timescale (nebo možná Realistic Time Scale, teď nevím). Samozřejmě Workshop je jenom pro majitele oficiální hry - ne. že bych tě podezříval, to tak obecně.
Z Workshopu mám i ten mod Imp's More Comlpex Needs, jak se tu o něm psalo, a je to bomba! Hned první čtvrt-hodinu jsem chytil Salmonelu A ty Nutriční hodnoty jsou huuustý akorát je to trochu moc složitý na mě. Ale nevadí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.