Prosím poraďte. Mám Skyrim kouipeno u Xzone registracina na Steamu, aale pořád mám patch 1.3 a mám nastavenou automatickou aktualizaci. Můžete psát i na email . Díky za pomoc
Tak ani změna jazyka na angličtinu nepomohla stále mám v kategorii product update vypsány patche 1.2, 1.3. Dokonce jsem si už i nastavil aktualizovat Skrym na beta verzi. Tak to vypadá, že se té aktualizace nedočkám.
Pilgrim napsal:
Tak ani změna jazyka na angličtinu nepomohla stále mám v kategorii product update vypsány patche 1.2, 1.3. Dokonce jsem si už i nastavil aktualizovat Skrym na beta verzi. Tak to vypadá, že se té aktualizace nedočkám.
Odinstaluj skyrim úplně a nainstaluj nejdřív anglickou verzi hra pak počkej na update pro jistotu se podívej v nastavení steamu jestli máš nastaven server na českou republiku a jestli se pak stáhne nový patch tak stáhni změn v nastaveni na český jazyk.
Ve Steamu v kategorii Product update patch 1.2 a 1.3 a pak to: Update Notes:Support for 4-Gigabyte Tuning (Large Address Aware) asi je to podpora pro 4gb ramky bohuhžel neumí anglicky. Mám nastaveno aktualizovíní na Skyrim beta verze i automatickou aktualizaci. Děkuji všem kdo mi radí.
tak sem si stáhnu nejnovější patch a pekně mě posral hru mam upně rozházene veškere stíny ve hře moje postava dokonce žádnej nemá, je dost rušivé, stalo se to taky někomu?
Jo to mě taky pomohl program enb series. Ale ten zase od patche 1.4.27 dělá neprůhlednou zelenou vodu. Vyřešili jsme to tady tak že stáhneš do hry lancher na verzi 1.4.21 a voda je sice zelená ale vidíš asi tak na 10 metrů což byl asi záměr.
ellvrin napsal:
asi to tbude znít blbě ale kde že zjistim že ten program ENB použivam
Poznáš to tak že ti nebude blbnout to co před nainstalování toho programu.Ještě než spustíš skyrim znovu nastav grafické možnosti objeví se ti tam místo tvé grafické karty právě program enb.Při rozjezdu skyrimu se ti napíše info o programu v levém horním rohu.
Upravil/a kevin36 dne 29.03.2012 11:07
Jo ta voda není vůbec špatná. Dohled není úplný. Ve větší vzdálenosti jsou předměty rozostřené prostě jako ve vodě a nad hladinou jdou předměty vidět tak třeba i lidi je to bomba. A doufám že většina modérů své módy sladí s patchem 1.5
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.