Zajímalo by mě, važení spolubojovníci, jestli jste spokojeni s bojovými animacemi co přinesl patch 1.5. Mě osobně se velice zamlouvají a jsou opravdu povedené. Někdy to je fakt žrádlo sledovat zpomaleně, jak kosíte šípem banditu na vrcholku věže
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Jo, jo žrádlo to je . Akorát mi to žere čas - hodinu strávím zabíjením jednoho bandity abych měl dobré screeny
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Není kam spěchat. Stalo se mi, že jsem simultárně vystřelil šíp s Lydii a řeknu vám, že pozorovat jak letí dva šípy zaroveň spolu, tak to bylo něco. Škoda, že nemám video.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.