Já mám ale štěstí na ty ptákoviny co jsou ve Skyrimu Dneska sem narazil na papouška zaseklého ve smrku . Vlastně to jsou dva papouchové zaseklí v sobě ve smrčku . Co myslíte, zaletěl si Parrot na dovolenou? Nebo je to Thalmorský špeh? Podle mě je to WTF
Upravil/a BadWolf dne 25.03.2012 21:44
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Johny napsal:
Cože? Kde se ve Skyrimu vzal papoušek? To vážně, nebo si děláš prdel? :-D
Fakt jsem ho tam našel! Takhle si jdu přes most u Vorařova a zahnu na Bílý Průsmyk. Vidím tam nějaký rozmazaný strom tak si říkám - "Zase se to blbě načetlo, ty textury zas*aný!" Tak obejdu ten strom a tam dva papoušci zaseklí do sebe a zaseklí do toho stromu ! What the fu*k?
Nebyli živí, nedali se zabít ani prohledat, vypadalo to spíš jako nějaká "dekorace". A žádný mod mi to nedělá.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.