Průměr když přivřu oči
Máš malou šanci že když máš málo hp že tě ta maska vyhealuje.
Ale spoléhat na ni?hm.
Nevyplatí se kvůli tomu hledat těch 9 masek i když některé mají fakt pěkné bonusy.
Upravil/a anakon4 dne 24.03.2012 16:28
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Jo Nahrkiina mám a pak ještě jednu u tý si ale nepamatuju název
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Otar zvyšuje odolnost proti ledu, bleskům a ohni - používám v boji s mágy.
Jinak nosím Krosis, protože jsem lučištník, alchymista, zámečník (no víte jak to myslím) a navíc je to jedna z mála která je lehká. A Morokei je taky dobrej, popřípadě ještě Nahkriin...
Jen mimochodem tady jeden mod který dělá masky trochu zajímavější (http://steamcommu...s/?id=7824). Některé masky jsou sice nevhodnější na fantasy (chcete vypadat jako IronMan?) ale přesto ho používám - a nosím bílou ruku na Krosisovy. SARUMAN!!!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přinesla jsem si masku dračího kněze a hodila jí do barelu v domě Gerunda v Riverwoodu.Po nějaké době jsem k ní chtěla přihodit další masku a prsten z Q "pojídání lidí" a zjistila jsem, že ta první maska zmizela!!!!Nevím čím to může být a jestli tu masku ještě někdy někde můžu sehnat!!!Prosím, poraďte,děkuji
luigy777 napsal:
Přinesla jsem si masku dračího kněze a hodila jí do barelu v domě Gerunda v Riverwoodu.Po nějaké době jsem k ní chtěla přihodit další masku a prsten z Q "pojídání lidí" a zjistila jsem, že ta první maska zmizela!!!!Nevím čím to může být a jestli tu masku ještě někdy někde můžu sehnat!!!Prosím, poraďte,děkuji
Nemůžeš.. teda teoreticky můžeš, pokud ti nevadí použít konzoli
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.