ted za admina .... "Kámo je tu možnost editace ;D, to tu bude zaspamovaný ."
Upravil/a SkyrimAdmin dne 19.07.2011 00:44
!!!11.11.11!!! - Den , Kdy Skončí Můj Sociální Život.
Já teď doma někde vyhrabala hru Wiggles kterou sem hrála asi před 5 lety a už několik dní se od ní nemůžu odtrhnout. Hra se odehrává pod zemí, kde začínáte s 5 trpaslíky(wiggly) a budujete chodby a místnosti a vymýšlíte lepší a lepší technologie. Cílem je sehnat všech asi 6 prstenů a porazit Odinova psa Fenrise nebo tak něco.. ale na to se klidně můžete vykašlat a jen hrát proti jinému rodu trpaslíků. Vypadá to jako hra pro děti ale pokud překousnete tu děsnou grafiku a špatné ovládání, bude vás to určitě bavit Jen nevím kde se dá sehnat ... Znáte to někdo??
Hej Wiggles to mam doma jeste nekde na PC kdyz jsem si to chtel pustit na 7ckach, tak se me to ale brutalne zacalo kousat tak jsem se nad tim tak trochu pousmal a nechal to lezet dal v prachu zapomeni
Upravil/a GAMM3R dne 24.07.2011 00:03
Jo se sekáním na sedmičkách u starých her mám taky zkušenosti. Například již zmiňovaný Gothic 1 a 2 (jinak moje druhá nejoblíbenější RPG serie - mimo čtvrtý díl) se nehorázně začali sekat po vyjití do exteriéru.
Upravil/a Whirt dne 24.07.2011 00:08
To je ten problém... Zaklínače 2 si nemůžu dovolit, aspoň ne teď. V poslední době hraju jen věci ze Score disků, ale slýchám o tom hodně spokojených ohlasů + sem se díval na DH (91%). No, prozatím se budu rochnit v historii TES, budu pilně překládat a študovat z uesp vše co nevím. Taky se vrhnu na něco staršího. Možná bych mohl začít se svým vysněným retro létem
Jo, Wiggles, to sem hral kdysi davno... to byli jeste 98 nebo uz xp? muj nejoblibenejsi klan byl myslim Vampirove nebo jak se menovali jo a pokud de o kraceni casu tak doporucuju serial Hra o Truny (anglicky Game of Thrones) novej serial ted tocej 2 serii. moc pekny fantasy samej sex a nasili... proste jak ve stredoveku
Mě osobně se Zaklínač 2 tolik nelíbil jako 1. Je to víc chaotický ... Pro mě RPG roku bude Skyrim, a příští rok Mass Effect 3.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
pokud by si někdo chtěl zahrát Wiggles bez sekání, nezobrazování některých efektů nebo špatného zvuku na novějších počítačích tak se můžete podívat sem: http://www.wiggle...eadmore=30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.