Vím že Todd říkal že nebude ale teď po celém internetu koluje zvěst že jo ! Nemá někdo odkaz na nějakej článek nebo tak? Doufám že když už bude,tak že nebude měsíčníma poplatkama,to by bethesda pěkně klesla....
Edit: Mělo to být TES MMO ne Skyrim,omlouvám se za chybu
Upravil/a NoFiS dne 17.03.2012 11:40
Tak dúfam že nebude zkazí to celú seriu TES ako napr Gothic 4
Prosím len to nie TES by mal byť len SP,ale je tu vínimka kebyže sa dá hrať hlavná línia MP tak to berem hned to by bolo super ale len tak chodiť po sveťe a nič natm nerobiť iba sa tam zabíjat... tak to nemá zmysel.
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
A ak by aj niečo také bolo nech to je dobre premyslené!!A nech to má niečo spoločné so Skyrimom!!!!!
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
NoFiS napsal:
Prý to má být 1000 let před skyrimem takže uplně nejmladší období co se kdy v TES hrálo,něco jako SW:TOR
Vážně? Hmm já ti nějak nevim. Pochybuju, že bude nějaký MMO TES a když už tak jako ukončení serie jak říkal/a Aster(píšu to dobře?). Spíš by se měli zaměřit na TES 6. Doufám, že to nezmrší, ale asi ne. A teď myslíte , že TES 6 bude už na next gen konzole? Já pevně věřím, že ano, protože kdyby ne tak by to na 100-99% nedopadlo moc dobře.
NoFiS napsal:
Prý to má být 1000 let před skyrimem takže uplně nejmladší období co se kdy v TES hrálo,něco jako SW:TOR
Vážně? Hmm já ti nějak nevim. Pochybuju, že bude nějaký MMO TES a když už tak jako ukončení serie jak říkal/a Aster(píšu to dobře?). Spíš by se měli zaměřit na TES 6. Doufám, že to nezmrší, ale asi ne. A teď myslíte , že TES 6 bude už na next gen konzole? Já pevně věřím, že ano, protože kdyby ne tak by to na 100-99% nedopadlo moc dobře.
Tak tak,já sem naštěstí PCčkař,ale na tes:6 si počkáme dobrých pár let...přece jenom podívej se na rozdím mezi morrem-oblem-skyrimem...já začínal na oblu a na skyrim sem čekal jak na smilování...a teď to valím na ultra a je to prostě mazec Ale zlatej obl... k tomu MMO...já si myslím že by spíš měli udělat DLC pro skyrim na kooperaci ale to by bylo skoro nemožny kvuli tomu že bethesda by to odflákla,když už by dělali MMO tak ať 1.neni přeplácany 2.není na měsíční poplatky 3.není pro velký masy hráčů na jednom serveru ,i když vím že to pod MMO název spadá :/
Ach dúfam že to nevidaju lebo to bude prepadák nech sa držia SP a nech sa vyserú na MP i ked je tu jedna možnosť viz. tretí komentár! ale to by bethesda asi neurobila a priblížilo by sa to skor k WoW čo nikto určite nechce.
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
onlinovka uz byla i v morrowindu ale slo vzdy jen o amatersky pocin,stejne jako v Oblivionu i skyrimu,, bethesda se na tes online nechce podilet ... aspon to rikali
Taky si myslím, že ideální by byla kooperace. To by hru nezkutečně oživilo. čisté MMO bude mít za následek vytracení se celé serie TES. Tato hra je totiž založená uplně na něčem jiném, než dezduchém mlácení nestvůr za honbou EXPU. A bojím se že by do toho bohužel spadla. Hrál jsem dost MMO a můžu říct, že po nějakém čase mě přišli nezkutečně nudné. Nechci MMO, chci kooperaci, nové dungeony a qwesty k tomu stavěné.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Já si taky myslím, že by se měli držet SP. Jediná věc, která by se mi v tomto směru líbila by byla online arena. Normálně by se hrálo všechno single, ale byla by jedna lokace (nějaké koloseum či co) kam když bys vešel by tě to hodilo online a moh bys tam fightit s ostatními hráči. To bych bral. Prostě jen online arenu. :-)
Victory or Sovngarde ! ! !
Johny napsal:
Já si taky myslím, že by se měli držet SP. Jediná věc, která by se mi v tomto směru líbila by byla online arena. Normálně by se hrálo všechno single, ale byla by jedna lokace (nějaké koloseum či co) kam když bys vešel by tě to hodilo online a moh bys tam fightit s ostatními hráči. To bych bral. Prostě jen online arenu. :-)
To bych vždycky prohrál . Muselo by se to roztřídit, jinak by tam byl chaos (jako v mém avataru ). A jinak MMO určitě nechci! Ale po kooperaci slintám už nějaký ten čas.
EDIT: Mohlo by se to udělat i takhle: Hraješ Skyrim a některý/ří ze tvých Steam přátel by taky hrál Skyrim. Pak by sis mohl ve Steamu zapnout online multiplayer který by jednoduše všechny tvé přátele kteří ho mají taky zapnutý přidali do tvé hry (a tebe do jejich). Jak s questy nevím...
Upravil/a BadWolf dne 17.03.2012 21:39
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
TES MMO má být údajně ohlášeno v květnu. Informaci o jeho vývoji měl vynést někdo ze zaměstnanců.
ZeniMax i Bethesda odmítli tuto informaci komentovat.
Ulf napsal:
TES MMO má být údajně ohlášeno v květnu. Informaci o jeho vývoji měl vynést někdo ze zaměstnanců.
ZeniMax i Bethesda odmítli tuto informaci komentovat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.