Ahoj, včera jsem si z xzone obědnal FallOut 3 (zítra by měl přijít) a hledám nějaké české FallOut fansite, nebo fórum?? Někdo tu měl v podpisu videa nějaký odkaz.. můžete mě na nějaké takové fórum nasměrovat? Děkuji všem za rady
Upravil/a Mahoney dne 14.03.2012 19:08
Reject napsal:
Ahoj, včera jsem si z xzone obědnal FallOut 3 (zítra by měl přijít) a hledám nějaké české FallOut fansite, nebo fórum?? Někdo tu měl v podpisu videa nějaký odkaz.. můžete mě na nějaké takové fórum nasměrovat? Děkuji všem za rady
koniaash napsal:
vault silene brahminy je tam o falloutech skoro všecko http://www.madbra... Ale nechápu, jak si někdo střízlivý a příčetný může obědnat Fallout III...
Tradiční Fallouťáci to nemaji asi moc rádi...
Jinak taky bych osobně doporučival spíž už to New Vegas.
Upravil/a Tial dne 16.03.2012 21:38
Wabbajack him!
No upřímě, mě se zase nelíbí starý FallOut (i když jsem neměl tu čest si ho pořádně zahrát, za 30 minut to šlo z počítače ale na druhou stranu tohle je asi věc názoru, mě je 14 takže na takový ten "old school" nejsem moc zvyklý, ale FallOut 3 mě osobně baví víc než Skyrim ) Ale jak už jsem řekl, je to jen věc názoru
Reject napsal:
No upřímě, mě se zase nelíbí starý FallOut (i když jsem neměl tu čest si ho pořádně zahrát, za 30 minut to šlo z počítače ale na druhou stranu tohle je asi věc názoru, mě je 14 takže na takový ten "old school" nejsem moc zvyklý, ale FallOut 3 mě osobně baví víc než Skyrim ) Ale jak už jsem řekl, je to jen věc názoru
mě je 16 a miluju old school např. Starcraft 1, Age of Empires II, Knights and merchants, Duke Nukem 3D - člověk si vzpomene na dětství , samozřejmě mám rád i nové hry
Reject napsal:
mě je 16 a miluju old school např. Starcraft 1, Age of Empires II, Knights and merchants, Duke Nukem 3D - člověk si vzpomene na dětství , samozřejmě mám rád i nové hry
Tak Duke a AoE je úplná klasika, suprová ).. ale jako malýmu se mi líbil třeba Never Hood a to už je něco old chool
Ahoj, takže, jestli někdo hledáte stránky o FallOut, mrkněte zde .. ještě tam toho moc není, je to chvíli založené, ale snad se vám to bude aspoň trochu líbit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.