odsřelím tě i tvé LEGO a kopec je můj(jo a lega neni nekonečno )
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vykouzlím si LEGO a postavím si kopec (s JohnYshem máme Legové Impérium Kopců).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
lego továrny i lego kouzelníci skrachovali všechna lego imperia i kopce se rozbily zmizeli a udělal jsem si svůj kopec z Ebonitu a je můj
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Říkám že si to LEGO vyčaruju! Ale hlavně postavím LEGOVÉHO CHUCKA NORRISE!XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vivi napsal:
Vzhledem k tomu, že tě návod donutil spojit dvě ty maličké kostičky (myslím ty, jak když dáš 3 k sobě, tak máš jednu normálně velkou), objevila se mezi nimi antičástice, která okamžitě zreagovala s jejím protějškem za vzniku velkého množství gama záření (česky : výbuch jak prase), které odtrhlo jenom část kopce, na které jsi stál. Vzhledem k tomu, že kopec je momentálně bez majitele, zabírám si ho pro sebe
Gama záření... sakra, to je síla... o něm jsem něco viděl v televizi... no dobře to mě dostalo (i když tvoje Old Spice reklama byla taky dobrá ). Ale jen chci podotknout že jsem stál u úpatí kopce (zrovna jsem stavěl schody) tudíž mi to akorát ožehlo konečky vlasů , mooc děkuji Vivi, nemusím se stříhat a můžu dostavět toho LEGOVÉHO CHUCKA NORRISE!XVI...............................................................[Dcery Nebes]
No jenže já postavím LEGOVÉHO Bruce Leeho a ten udělá hačaňaňa a spadne ti přitom čelist a budeš muset jít k doktorovi tak potom je to ostatni moje.A Badwolfovi pomůžu s Chuckem
For the Dawnguard.For Skyrim!
A já hacknu kopec zabiruju ho a kdo ho bude chtítí dobýt tak se taky zaviruje a bude bránit kopec v mém jménu ! A antivir neni a nebude, neznáte src viru
Upravil/a BigNord dne 11.03.2012 10:26
ANO-NY-MOUS! Použiji tento řev moc na ten tvůj vir a kopec je můj.
Upravil/a anakon4 dne 12.03.2012 19:33
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
No jenže já začal stavět z Dupla a Norrise jsem mu postavil a ten ti nějaké ''Logo'' strčil do..(_!_) až jsi z toho začal křičet bolestí a musels jít k doktorovi kde si potkal Parrota se spadnutou čelistí.Kopec je můj
For the Dawnguard.For Skyrim!
Ty jo, pořád to tu běží jo? :-D Řekněte těm lidem tady někdo, že ta hra skončila asi před dvěma sty příspěvky, když se tu objevil Cuck. . . S tím sse zkrátka nedá soupeřit. Leda že . . . Pozvu Rytmuse a ten by to tu ZABIL. Že by byl kopec můj? :-D
Victory or Sovngarde ! ! !
ja rytmusovi poviem ze sa musí urýchlene dostaviť na nejakú priblblú spevácku súťaž a kopec je môj. potom si tam privolám GLaDOS a tá ho bude v mojom mene brániť nekonečnou zásobou turretov. a keby cez to predca len niedo prekĺzol tak si proste otvorím konzolu ktorá je tu vždy a deletnem ho. hahahahaha!!!!!
to neva aj tak je ten kopec môj, a ja a GLaDOS už pracujem na svojej súkromnej dimenzii do ktorej ho presunieme, máme už všetky fyzikálne zákony už chýba len atmosféra
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.