Čau mám otázku: obnovují se věci ve Skyrimu? Když třeba vezmu plody nějaké rostlině obnoví se znova za nějakou dobu ?? nebo např.: nějakou věc ze svého/cizího domu, vytěžím rudu atd...
Upravil/a Holibak dne 11.03.2012 11:23
Jak kde... rostliny se třeba obnovují a celkem rychle... ale v komnatách arcimága se mi třeba nikdy nic neobnovilo, ani v zahradě u temného bratrstva... ale nějaky sudy ( v sálu klidu, nebo kde je člověk ze začatku ubytovaný, když nastoupí do Ledohradu ) ty se nějak obnovujou, takže nedoporučuji schovávat tam poklady. ( i když v jednom mi veci zustali do dnes
MortuusDominus napsal:
Jak kde... rostliny se třeba obnovují a celkem rychle... ale v komnatách arcimága se mi třeba nikdy nic neobnovilo, ani v zahradě u temného bratrstva... ale nějaky sudy ( v sálu klidu, nebo kde je člověk ze začatku ubytovaný, když nastoupí do Ledohradu ) ty se nějak obnovujou, takže nedoporučuji schovávat tam poklady. ( i když v jednom mi veci zustali do dnes
v arcimágových komnatách se taky obnovují rostliny,ale po delší době.Odhaduji asi týden - dva herního času.
Napr ja chodím do Shrine of Meherunes pre ebony ignot,zlato a daedrické srdcia
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
MortuusDominus napsal:
v arcimágových komnatách se taky obnovují rostliny,ale po delší době.Odhaduji asi týden - dva herního času.
Kéž by ... přes 200 odehraného času, herních tydnu mraky a nic... ale je možný, že se to seklo u me :/ nekdo mi už taky říkal, že se mu to obnovuje.
S obnovováním věcí je to poněkud chaotické. Vzal jsem kořen nirnu, kliknul jsem omylem 3x a 3x jsem ho vzal.. za 2minuty se obnovil což jsem koukal jak blázen. Mě spíše někdy věci mizí.. vemu zlaťák ze stolu a najednou ostatní věci zmízí.. jsou neviditelné..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.