amatervserii napsal:
1.místo taky sovngard,škoda že se do něj nejde vrátit
2.oblast-kolem riftenu,bílího průsmiku a místy i kolem dračího mostu
3.mohyla ta jak sou tam ti duchová co se ti omlouvaj že tě nechtěj zabít ale musej,jak vždy:"i so sorry,thist isnt that what i want"
4.město určitě Bílí průsmik a Samota
Libi se mi okoli Riftenu. Brizky, podzim a tak. A chtel bych najit misto, ktere jsem zatim videl jen na tytrubce. Je to nejakej kemp, kde se lovci okolo nej koupou. Ale at lozim po tom miste jak lozim, tak ho nemuzu najit.
Acada napsal:
Libi se mi okoli Riftenu. Brizky, podzim a tak. A chtel bych najit misto, ktere jsem zatim videl jen na tytrubce. Je to nejakej kemp, kde se lovci okolo nej koupou. Ale at lozim po tom miste jak lozim, tak ho nemuzu najit.
Jestli myslíš to místo kde se koupou ty lidičky (já jim říkájm oběti a obědy ) tak to je kousek od Svaytně Praotce Stromů (jeskyně) jižně od Větrného Žlebu. Někde východně od soutoku těch řek. Holt musíš hledat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
lucky999 napsal:
Mě se líbí vodopády co vedou od Vorařova až k Bílému průsmyku (vždycky se po nich svezu až do města )
Já taky Takový raft zvedne náladu. Pak jsem jednou našel jiný vodopády někde u Nilheimu a... ehm... byli trochu vysoký. Dál si to domyslíte... Fakt prdel Chodím tam pořád zábavné sebevraždě se nic nevyrovná Pak je ještě dobrý dělat FUSnout Lydii z Jícne Světa
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Není špatná, je dobře postavená, pěkná.. na pěkném místě a kdyby náhodou obrovská přesila, může se kdykoliv takticky ustoupit do dungeonu. Jinak by se našla určitě nějaká chajda útulná stejně dobře jako hláska
No slouží především jako ubytování na cestách Jedna pěkná je kousek of Falkreathu ale je trvale obsazená jednou nešťastnicí co přišla o rodinu. Dá se tam krásně střílet na terče lukem, trénovat ( já nemusím mam full luk ) a je vysoko takže tam nikdo nechodí. Je odtamtud pěkný výhled
Jop, tu mám rád. Ta soutěž, jak střílíš na terče a tím ti to zvyšuje skill je dokonalá. Na začátku jsem si tam udělal asi 60 skillů, než mě to přestalo bavit.
Mě se líbí ta chajda.. taková útulná a myslím že by tam neškodila malá ohrádka pro nějakou tu kravku a nebo prasátko. Kdyby chtěla ta žena sídlící tam, mohla by přistavět
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.