Naučil sem se lítat a jakmile sem vyletěl na kopec použil sem FUS-RO-DAH a smetl sem z kopce všechny kdo tam byli a hádejte čí je kopec (pro méně chápaví můj)
KONEC HRY ! Přišel sem na ostrov obsadil ho odešel poslal na něj atomovku zničil ho a byl jsem posledním majitelem, takže jsem vyhrál A vrátit nijak nejde
A já na tvůj kopec pošlu Chucka Norrise a ten ti nějakýho CNR odstraní raz dva a kopec bude můj a Chuck Norris bude moje + kopce ochranka.
For the Dawnguard.For Skyrim!
Já (ne)umím kreslit! Nakreslil jsem armádu kapesních hodinek (docházejí mi nápady) a ty jdou na Vás! Tik ťak, tik ťak, tik ťak... Kopec je můj! A beru si i tu super gumovací zbraň!
Upravil/a BadWolf dne 06.03.2012 18:49
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No ale na té zbrani byly ty tvoje super hodinky ale schválně sem na ně dal C4 takže super gumovaci zbraň vybuchne a tebe a všechno kolem tebe včetně kopce vygumovala
For the Dawnguard.For Skyrim!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.