Ale co já se vůbec zajímám o nějakej bezvýznamnej kopeček, v creation kitu si udělám vlastní sféru, co sféru.. celou novou planetu plnou mých deadrických sluhů! (a možná později dobiju i ten váš kopec...)
Wabbajack him!
zavolám lovce lovců a uloví lovce co ulovil Viviho a kopec je můj
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já si povolám Hircine, ten ovládá všechny lovce ! A kopec je... moment překvapení... MŮJ!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A já půjdu ochotně do blázince a za svoji odvahu dostanu odměnou kopec. Pak uteču z blázince a kopec je MŮJ!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Máš smůlu, já jsem Dovahkiin (Dragonborn či Drakorozený chcete-li)! Kopec je můůůůůůůůůůj!
Já se k vám taky přidám.Takže vezmu svoji super ultra best gumovací zbraň která celý svět vygumuje a zustane jen kopec ve vesmíru ale bez hospody protože ta bude taky vygumována.A abych nebyl snadný terč tak se naklonuju a postavím tam bordel.Samozřejmě tam budou baby a né já.A taky postavím nějaky super protiletecký a mimozemsky zbraně.A pár Supermanů kteří jsou imuní proti kryptonitu a proti všem a budou bojovat po mém boku,ale mají slabinu o které vím jen já.Mužskou slabinu..Ale to už sem dost napověděl.A udělám kolem sebe super nezničitelnou bublinu a kolem klonů taky.Tááááák
For the Dawnguard.For Skyrim!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.