Já jsem tak dobrej zloděj že vám ukradnu vzpomínky a vy zapomenete že kdy nějaký kopec byl ! A kopec je můj !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
zavolám Odina, Thora, Cernunna, Taranise, Dia, Árese, Peruna a Svaroga a... hotovo, jste všichni v prdeli - 8 starověkých bohů bouří, lesů, válek a stvořitel světa, tomu se prostě nedá konkurovat. KOPEC JE MŮJ!
na Krátose pošlu mojí sousedku důchodkyni. Od teď bude Krátos do konce světa drhnout schody a zalévat kytky na chodbě !!!! A kopec je můj !
Upravil/a Parrot dne 03.03.2012 15:35
Já se taky hacknu a smažu ti profil dřív než smažeš můj ale až potom co je smažeš všem ostatním. A kopec je můj!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Postavím radioaktivní kopec! A je můj!
Upravil/a BadWolf dne 03.03.2012 16:15
Zatímco jste se tady vykecávali, chodili na katastráky, stříleli portal gunem, povolávali bohy, tak já jsem HRÁL Skyrim a tam jsem ten kopec prostě zabral pro sebe
nagasadowcz napsal:
zavolám Odina, Thora, Cernunna, Taranise, Dia, Árese, Peruna a Svaroga a... hotovo, jste všichni v prdeli - 8 starověkých bohů bouří, lesů, válek a stvořitel světa, tomu se prostě nedá konkurovat. KOPEC JE MŮJ!
á konečně souvěrec... Ale obětuješ jim pravidelně? Já ano a proto je kopec můj, nehledě na to že mám šavli a dvojhlavňovou předovku ráže 15mm a jsem ochoten narvat kuli do každýho hajzla, kterej mi chce vzít MUJ kopec!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.