Zdarec lidi potřebuju poradit , ze začátku hry sem udělal vééélkou hovadinu, ve svatyni Temných vod (nebo jak to je) sem zabil toho ''bosse'' ale neměl u sebe dračí kámen. Teď asi po 3 hodinách hraní sem vzal ukol od čaroděje v Bílým průsmyku ale nemůžu ho splnit protože nemám ten dračí šutr. Zkoušel sem si ho givnout přez konzoli ale ten blbec o nechce. Není nějakej consolovej příkaz na splnění úkolu popř. zrušení úkolu, protože se mi nechce začínat úplně odznova.
No tan draugir na konci by ho měl mít. Takže nějaký bug. A pokud sis ho givnul přes konzoli tak by ho měl chtít, takže bych řekl že se bugnul ten quest. Nejlepší asi bude si načíst nějakej starší save a nebo se jít podívat zbátky do té mohyly jestli si ho náhodou nepřehlídl. (ono to ani jako kámen nevypadá je to taková deska s runama)
Nic jinýho mě nenapadá...
já sem zkoušel givnout kámen... nic, šel sem do ty mohyly taky nic, portnul sem se i do tý místnosti kde je úplně všechno a vzal sem ten kamen ale zase nic. Starší save bohužel nemám já je přepisuju. není nějakej consolovej příkaz na dokončení popř. zrušení questu ??
Lidi sory že odbočuju od tématu prsimvás napište mi konzolovej příkaz na misi pro císařskou legii to s tou pevností amol konkrétně tu čast pobít odpor ( ne že bych je nedával ale mam to nějak buglý když tam prijdu tak tam nejsou hávy ale mrtvoly)
Pri takýchto problémoch píšte či máte Original alebo Warez!!
Tak sa ta pýtam máš warez verziu?
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
šak vyskušaj ho vypnút a uvidíš Ak to nepojde reinstalni hru (pred tím si zálohuj save) a potom to nahraj bez módou takéto problémi riešim stále
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Derdevill napsal:
Zdarec lidi potřebuju poradit , ze začátku hry sem udělal vééélkou hovadinu, ve svatyni Temných vod (nebo jak to je) sem zabil toho ''bosse'' ale neměl u sebe dračí kámen. Teď asi po 3 hodinách hraní sem vzal ukol od čaroděje v Bílým průsmyku ale nemůžu ho splnit protože nemám ten dračí šutr. Zkoušel sem si ho givnout přez konzoli ale ten blbec o nechce. Není nějakej consolovej příkaz na splnění úkolu popř. zrušení úkolu, protože se mi nechce začínat úplně odznova.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.