Já mám takovou universální postavu takže u sebe nosim i lehký i těžký i oblečení a měnim podle potřeby (oblečení mám ten Cicerův klaun-set, lehký mám to od brotherhoodu, a těžký nosim brnění, rukavice a boty čepelí a na hlavě mám masku Clavia Ničemného) .....a vobčas to kombinuji takže mám lehkou zbroj a na hlavě masku....prostě podle potřeby
A já nosim zatim brnění rytířů devítky (KoTN[Knights of The Nine]): http://skyrim.nex...hp?id=7796
Jsou k tomu nějaká dodtková brnění templářů, akorat jsem je nikde nenašel ke kování nebo ke koupi... proto si přečtu všechno co tam píšou a bude to
Já mam nejradši zbroj temného bratrstva.(hraju za vraha/bojovníka/kováře. Mam ji vylepšenou na max. , trochu očarovanou.Takže pokud máte rádi hide charakter jasná plus třeba amulet hbitých prstů nebo prsten o 20% zranění šípy.
Fakt nejlepší.
Jako těžkou zbroj mam rád ebonitovou ale nemam rád daedrickou vypadam v ní jak něákej sauron a navíc mně přijde že chodit po městě s nablýskanou daedrickou zbrojí vypadá divně.
A já nosim zatim brnění rytířů devítky (KoTN[Knights of The Nine]): http://skyrim.nex...hp?id=7796
Jsou k tomu nějaká dodtková brnění templářů, akorat jsem je nikde nenašel ke kování nebo ke koupi... proto si přečtu všechno co tam píšou a bude to
krásné brnění, mám trochu slabost pro Templáře Jinak nosí někdo vůbec šupinovku gardy? Je sice na nic, ale historicky nejpřesnější ( kromě modových zbrojí ) tak to tahám na sobě ( musel kvůli tomu zemřít morthalský strážník, ale co A.C.A.B ) A k tomu na hlavě medvědí helmu.
Nightingale nebo ty 'hadry' co vam necha Linwe. Akorat Nightingale set vypada blbe bez kapuce a zase s kapuci vam neni videt do ksichtu ... a kdo hraje za Argonina nebo Kahjiita, tak mu kouka akoraz vocas, coz taky vypada blbe ... takze vlastne jen ten Linweho set.
to si potom musis byt bud paradne namakany ...alebo trepes ....ale pro mne je naj tezke daedricke alebo artefakt od daedry ebenitovy pancier ..ktomu dalsi artefakt dweversky stit ....proste ohen lad a magia mi nic ale vobec nic neuberaju ...mozno 3 hp to je parada
clown333 napsal:
to si potom musis byt bud paradne namakany ...alebo trepes ....ale pro mne je naj tezke daedricke alebo artefakt od daedry ebenitovy pancier ..ktomu dalsi artefakt dweversky stit ....proste ohen lad a magia mi nic ale vobec nic neuberaju ...mozno 3 hp to je parada
Jooo daedricke by se mi take libilo Zajimalo by me jestli je silnější než ebenitove
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.