Chlapci, dovolte abch vám osvětlil současnou situaci. Kopec už není, ani druhý kopec, ani pohoří. Místo toho je jeden velký kráter kde stojí jen můj stánek s Hot Dogy a celý kráter vlastní Chuck Norris :-D
Victory or Sovngarde ! ! !
Ne smekám je fakt CHUCKA na něj se tady nikdo nechytá. Klobouk dolů, to je těžkej kalibr.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Chucka norrisa odpalim s Inovím Kanónom a može prosit o život kolko chce
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Ja si zavolám Pána Smrt a on zabije koho chcem takže všetkých CHuckou Norrisou a aj Bruce Leeho D
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
a Ja zavolám Bohovi Boha a ste v prdeli kopec je moj D
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
Ta by Vám nadala, že na tom kopci už sedíte dvě hodiny, že tam máte bordel jak v tanku(atomovky, chuckové, haldu plynovej masek atd...) A pak by vám vysvětlila, že ten kopec je stejně její a Vy máte jít dělat něco pořádného. A jste totálně v prdeli.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
hRDLA kdybys slyšel jak sem ukecanej bys prohrál zavolám kamarádku karatistku (sice jí chci ale ona mě ne ale to je vedlejší :/) a ta vás skope (je mistrině ČR)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.