Od určité doby mám potíž, když se mi nahrává skyrimská divočina, nenajede, dokuď hru neshodím a zas nenahodím. Zkoušel jsem i vypínat mody jeden po druhém a žádný výsledek. Měli jste někdo podobnej problém? Jestli jo jak jste se ho zbavili?
koniaash napsal:
Od určité doby mám potíž, když se mi nahrává skyrimská divočina, nenajede, dokuď hru neshodím a zas nenahodím. Zkoušel jsem i vypínat mody jeden po druhém a žádný výsledek. Měli jste někdo podobnej problém? Jestli jo jak jste se ho zbavili?
Ahoj
Mám ten sám problém .Nahrál jsen několik modifikací najednou a hra se spustí -dám načíst a po chvíli načítání spadne - to nevím.který mod to dělá.Lze to nějak dohledat.vytváří se nějaký chybový soubor.díky za radu
hej, proč prostě nezkusíš ty zapnuté mody postupně vypínat, pak uvidíš kterej to způsobjuje. Takhle to dělám já. Já sem měl taky třeba u Dragon Age asi 10 modů občas to padalo, když byly všechny zaplý.
Mam stejnej problém, zkusil jsem vypnout úplně všechny mody, ale pořád se to kouše. Přesně to musím shodit a nahodit jako Koniaash. Jinak žádný jiný mody zapnutý nemám.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.