Johny napsal:
Ne, jsou to jen kovatelné zbraně. Maximálně je můžeš dát svým společníkům. A myslím, že když se k NPC připlížíš a dáš mu do inventáře zbran lepší než je ta jeho, tak že ji taky bude používat, ale nevím to jistě. Každopádně bys to musel všechno vyrobit a rozdat.
zloděj-dobroděj, zvyšuující obranyschopnost obyvatelstva
Stáhnul jsem si na to češtinu. Mám sice název té zbraně i jí můžu vykovat, ale nezobrazuje se mi na ní pohled a ani když jí vykovu a použiju v ruce není vidět... Anglická verze funguje bez problému a pokud jí nechám běžet tak jde i česká jen mám všechno dvakrát v možnostech česky i anglicky. Co s tím ?
Asi takhle nejdříve musíš aktivovat ten mod bez CZ ( za pomoci MMN) následně tam musíš dát CZ ale nepřepsat ho !!! Prostě dát na dotaz NO a on ho udělá souběžně
Měl jsem stejný problém jak má Mamuthus tak sem musel nainstalovat patch 1.3 znova a už to jelo jak má akorád mi časem spadne hra ale to bude asi jiným modem..
For the Dawnguard.For Skyrim!
No takže teď to hraju a zatím mi to nespadlo.Hmm divný ale aspoň že to nepadá dneska.Jo a chci se zeptat na jeden mod no spíš budovu.Myslím že se to menuje Sanctuary Castle no a když se kněmu portnu tak chci vejít dovnitř ale nemám klič.Nevíte kde ho vzít?
For the Dawnguard.For Skyrim!
BArbar na čo si stahujete tieto módy šak si stiahnite Nude Fameles
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.